CONGRES PMP. Contre între Udrea și Papahagi: Mi se rupe vs. mie nu mi se rupe
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Elena Udrea și Adrian Papahagi s-au contrat, sâmbătă, la CONGRESUL PMP.

CONGRES PMP. "Partidul a fost lansat în ziua de Buna Vestire. Fie ca vestea să rămână bună! Eu nu sunt în blugi, nu prea port blugi, astăzi sper să nu mă excludeţi. Dar nu cred că în asta stă esenţa prezenţei noastre de spirit. Pentru mine, politica este vocaţie şi slujire. Nu fiţi căcăcioşi! Asta i-a spus tatăl lui Steinhardt înaninte de a merge la închisoare. Noi nu suntem căcăcioşi, noi suntem curajoşi! Fiţi ca Băsescu, că tot l-am invocat aici ca pe sfintele moaşte. Dacă aveţi ceva de spus, spuneţi! Dacă aveţi ceva de făcut, faceţi! Sunt aici pentru ţară, pentru un ideal. Nu pentru partid. Mi se rupe de partid! Vai de partidul care n-are profesori şi intelectuali. La capitolul acesta noi stăm foarte bine. Am strigat destul, acum ne putem relaxa!", a spus Adrian Papahagi.

CONGRES PMP. "Când l-am pupat pe Eugen Tomac, acum, ca să-l felicit, v-am pupat pe toţi. Mie nu mi se rupe de partid. Mie îmi pasă de partid. Nu poţi să ceri unui partid care un an de viaţă să aibă structuri în teritoriu la fel cum au partidele mari. La Bucureşti, a învins PDL. În Basarabia, PMP a învins. Chiar dacă astăyi nu sunt în blugi, o să mă iertaţi. Dar putem fi un partid al oamenilor fără ipocrizie, care spun ce gândesc şi fac ce spun. Azi, PMP est eun partid care a confirmat, avem propriul nostru electorat şi propria noastră identitate. Unii fug azi mâncând pământul şi vând identitatea PDL. Trebuie să-l susţinem pe cel mai bun candidat de centru-dreapta la prezidenţiale, dar nu trebuie să ne aplecăm către cei care ne cântă la ureche despre alianţe. Cred căputem deveni cel mai important partid al dreptei. Astăzi se termină perioada romantică a partidului. La toamnă, trebuie să fim pregătiţi pentru alegerile prezidenţiale şi, de ce nu, să dăm viitorul preşedinte al României. Pentru asta, avem nevoie de principii, avem nevoie de valori.Trebuie să susţinem meritocraţia. Şi trebuie să-i mulţumim preşedintelui României Traian Băsescu. Astăzi avem nevoie să alegem o conducere puternică şi trebuie să rămânem o echipă puternică. Ne trebuie un om care să continue efortul făcut de Eugen Tomac. Este nevoie de un lide rcurajos, de un lider cu energie, de un om care să-şi dedice fiecare ceas acestui partid, de un om care să aibă experienţă în liupta politică. E nevoie de un om care să adune oameni în jurul lui. Candidez pentru proiectul iniţiat de preşedintele Traian Băsescu. Sunt de 10 ani în politică şi am rezistat. Am crezut în proiect şi am învăţat două lucruri: că nu trebuie să te pui cu presa şi că toate se plătesc", a spus Elena Udrea.

VEZI ȘI: CONGRES PMP. Surpriză penibilă: "Mă retrag pentru a o susține pe Udrea"

CONGRES PMP. Aproximativ 1100 de delegaţi ai PMP se vor reuni, sâmbătă, în Bucureşti, la primul Congres al partidului, pentru a alege preşedintele PMP, pentru această funcţie candidând Elena Udrea și Daniel Funeriu.

Gelu Vișan, Adrian Papahagi și Adrian Rădulescu s-au retras din cursa pentru șefia PMP. Gelu Vișan și Adrian Rădulescu s-au retras pentru a o susține pe Elena Udrea, în timp ce  Adrian Papahagi s-a retras pentru a-l susține pe Daniel Funeriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel