Conferință ORDA despre ”eORDA – simplificarea procedurilor administrative și facilitarea serviciilor publice în mediul digital, în domeniul drepturilor de autor și conexe"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ
Urmărește conferința conferinața ORDA despre ”eORDA – simplificarea procedurilor administrative și facilitarea serviciilor publice în mediul digital, în domeniul drepturilor de autor și conexe". 

DCMedia Group difuzează astăzi, 27 mai 2022, o nouă conferință, de această dată despre drepturile de autor. ORDA (Oficiul Român pentru Drepturile de Autor) lansează proiectul ”eORDA – simplificarea procedurilor administrative și facilitarea serviciilor publice în mediul digital, în domeniul drepturilor de autor și conexe" cofinanţat din Fondul Social European (FSE), prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014 – 2020, unul cu o valoare de  14.159.878,24 lei. Din această sumă, Uniunea Europeană asigură, nerambursabil, 11.892.012,70 lei. Proiectul urmează să fie finalizat în n 20 decembrie 2022. 

În cadrul conferinței, care începe la ora 11:00, aflați mai multe despre obiectivul general al proiectului, dar și ce-și propune să mai aducă nou până la finalizarea proiectului. Conferința de astăzi va fi cea de lansare a proiectului. 

”Proiectul urmărește simplificarea procedurilor administrative, automatizarea proceselor de gestionare a relațiilor cetățean-autoritate publică în domeniul dreptului de autor și drepturilor conexe, reducerea semnificativă a timpului alocat pentru aceasta, reducerea costurilor prin eliminarea prezentării cetățeanului la sediul instituției și asigurarea unui ghișeu deschis 24 h pe zi și nu limitat de programul instituției” arată informațiile despre proiectul desfășurat de ORDA. 

Vezi mai mult astăzi, 27 mai 2022, de la ora 11:00, live pe DCNews, la DCNewsTV, pe DCBusiness, dar și pe Facebook și Youtube DCNewsTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel