Condiții de călătorie în Anglia, de luni: Test Covid negativ și carantină 10 zile / Alte două teste Covid, în carantină
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 13 feb 2021, 11:38
WhatsApp
Condiții de călătorie în Anglia, de luni / Imagine de Rudy and Peter Skitterians de la Pixabay
Condiții de călătorie în Anglia, de luni / Imagine de Rudy and Peter Skitterians de la Pixabay
Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a anunțat care sunt condițiile de călătorie în Anglia, începând de luni, 15 februarie. 

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a transmis că, începând de luni, 15 februarie, toate persoanele care vor sosi în Anglia, excepție făcând cele care vin din UK și Irlanda, sunt obligate:

- să prezinte certificatul unui test Covid negativ (antigen sau PCR) efectuat cu cel mult 3 zile înainte de plecare. Excepție fac minorii de până la 11 ani. 

- să efectueze o perioadă de 10 zile de carantină la o adresă declarată înainte de sau la sosire sau, în cazul persoanelor sosite din țările aflate pe lista roșie (România nu se află) la un hotel stabilit de autoritățile britanice.

De asemenea, Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a precizat că toate persoanele sosite în Anglia (indiferent că efectuează carantina la domiciliu sau la hotelul stabilit de autorități) sunt obligate să facă în perioada de carantină încă două teste Covid.

Primul test Covid va fi făcut în cea de-a doua zi de la sosire, iar al doilea test în a opta zi. Cele două teste trebuie rezervate și plătite înainte călătoriei, costul fiind de £210.

Rezervările se fac AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?