Concerte și festivaluri, în pandemie. Arafat: Există asigurări. Dacă anulezi, eşti asigurat
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels
Raed Arafat a vorbit despre problema organizării concertelor și festivalurilor în contextul pandemiei.

"S-a supărat pe mine cineva că am zis că nu e sigur că se vor putea organiza concerte de zeci de mii de oameni la vară. Au început să anunţe vânzarea de bilete, dar noi nici nu ştim cum va fi la vară. Vom ajunge în faza în care vor ieşi din nou discuţii, scandal, cine îi despăgubeşte pe cei care au cumpărat biletele. Chiar dacă încep acum pregătirea, trebuie să înţeleagă şi să anunţe oamenii că e pe riscul lor", a declarat Read Arafat, în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.

"Există asigurări pentru astfel de festivaluri"

"Pe partea de concerte mari şi festivaluri mari nu ştim. Pe partea de economie, industrie încercăm să menţinem o balanţă. Se deschid restaurantele, se mai închid dacă creşte numărul de cazuri. (...) Există asigurări pentru astfel de festivaluri. Dacă anulezi, eşti asigurat. Nu dau lecţii nimănui. Nimeni nu poate să garanteze că astfel de festivaluri pot avea loc. Eu sper, dar nici măcar procente nu putem să dăm. (...) Cine decide îşi asumă acest lucru.

Nu ai cum să spui "noi o facem" şi apoi să începem să ne certăm cu o lună înainte că "de ce nu ne lăsaţi?". Sunt 2-4 festivaluri care se fac pe an. Încă nu ştim dacă se vor putea ţine pentru că este probabil că nu vom putea să permitem un număr mai mare de 100 de oameni sau 150 sau 50, depinde de situaţie, să desfăşoare o activitate împreună", a mai spus Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel