Concert Depeche Mode – TPBI prelungește miercuri noaptea programul unor linii de transport. Ce este permis și ce nu la concert
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Claudia Calotă
WhatsApp
Depeche Mode, 12 iulie, 2023, în concert la Roma. Foto: EPA - Agerpres
Depeche Mode, 12 iulie, 2023, în concert la Roma. Foto: EPA - Agerpres
Concertul Depeche Mode, de miercuri seara, a determinat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov să prelungească programul de funcționare a mai multor linii. 

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile 40, 55, 86, 90, 102, 104 și 335 să funcționeze cu un program de circulație prelungit până la ora 00.30, la interval de 10-15 minute. . , în seara zilei de miercuri, 26.07.2023, pentru a asigura transportul spectatorilor care participă la concertul trupei Depeche Mode organizat pe Arena Națională.

De asemenea, autobuzele liniilor de noapte N1 și N10 vor circula, până la ora 00.30, la un interval de 15 minute.

Depeche Modese află la București, în cadrul turneului mondial „Memento Mori” și concertează pe Arena Națională. 

Accesul pentru publicul general se va face program cu ora 17:00, pe cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu și Bulevardul Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de zonă pentru care și-a doritonat bilete:

- posesorii de bilete în zonele Standing B, Tribuna 1 Vest și Tribuna Oficială vor avea acces în locație pe intrarea din Strada Maior Coravu;

- posesorii de bilete în zona Standing A vor avea acces în locație pe la intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin;

- posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est și Peluza Sud vor avea acces în locație pe intrarea din Bulevardul Basarabia.

Accesul principal participant în spațiul de eveniment se va face exclusiv pe la poarta alocată sectorului în care este efectuată biletul. Participanții la eveniment sunt rugați să consulte harta sectoarelor pentru detalii.

Posesorii de pachet VIP 1 Hot Seat și VIP 2 Early Entry sunt rugați să consultați informații privind programul pachetului deținut, primite pe adresele de e-mail folosite la nivelul pachetelor.

Depeche Mode, ce este permis și ce nu la concert

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: produse alimentare și băuturi adecvate din afara perimetrului locației (cu excepția sticlelor proprii de apă, cu capacitate de maximum 0.5 litri, fără dop/ capac), sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate). , sticle de suc, orice alte sticle, deodorante etc.), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, objecte contondente, lanțuri, umbrele, animale de company, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

În zona de concert va fi permis accesul cu: aparat de fotografiat compact, brichete, medicamente , spray inhalator pentru astm, sticle de apa proprii, cu capacitate de maximum 0.5 litri, fara dop/ capac.

Vezi și: Coldplay va susține un al doilea show la București, datorită „cererii incredibile” / UPDATE: Cât au costat biletele la prevânzare?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel