Codrin Ștefănescu, după demisia lui Paul Stănescu: Mingea e la Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu
După ce Paul Stănescu a demisionat din Guvern, Codrin Ștefănescu a avut o intervenție telefonică la Antena 3, precizând că mingea este la președintele Iohannis.

Paul Stănescu a anunţat, luni, 26 noiembrie, că a demisionat din funcţia de viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. „În contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politică, vă aduc la cunoştinţă că astăzi, 26 noiembrie, mi-am depus cererea de demisie din funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Aceasta a fost înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 16.495/26.11.2018", a precizat Paul Stănescu.

„Decizie bărbătească”

Imediat după acest anunț, Codrin Ștefănescu a avut o intervenție telefonică la Antena 3: „În primul rând, a fost o decizie bărbătească. Acum toată mingea este la domnul Klaus Iohannis".

„Sper ca președintele să-și iubească țara, mai ales în aceste momente. Să nu ne lase fără doi miniștri, pentru că este foarte important să avem echipa completă", a declarat Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel