CM 2018. Luka Modric, omul meciului după victoria cu Argentina
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Luka Modric
Luka Modric
Luka Modric a fost desemnat jucătorul meciului după victoria (3-0) pe care Croaţia a obţinut-o în faţa Argentinei. 

Mijlocaşul Luka Modric, căpitanul selecţionatei Croaţiei, consideră că echipa sa a realizat o performanţă "fantastică" învingând la scor de forfait reprezentativa Argentinei (3-0), joi la Nijnîi Novgorod, în Grupa D a Cupei Mondiale de fotbal, dar şi-a avertizat coechipierii că trebuie să rămână "cu picioarele pe pământ" după acest succes. 

"Lucrul cel mai important este că ne-am atins obiectivul (calificarea în optimile de finală). Acum trebuie să luăm meciurile unul după altul. Nu trebuie să cădem în euforie. Putem realiza lucruri mari, însă trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ", a declarat Modric, desemnat "omul meciului", la capătul unei prestaţii excelente în faţa vicecampioanei mondiale. 

"Victoria noastră a părut uşoară, însă nu a fost deloc aşa. Am meritat cu prisosinţă acest succes. Sigur, primul nostru gol a fost marcat după o greşeală de portar, însă am reuşit un meci perfect", a mai spus playmaker-ul croat. Chestionat în legătură cu jocul argentinienilor, Modric a răspuns: "Nu am obiceiul să comentez performanţele jucătorilor adverşi. Însă, dacă argentinienii s-au împiedicat este pentru că noi am avut un bloc compact. Am vrut să ne asigurăm că le tăiem liniile de pase şi evităm ca mingea să ajungă la Messi. Am realizat o performanţă fantastică de echipă"

Croaţia s-a impus în faţa Argentinei prin golurile marcate de Ante Rebic (53), Luka Modic (80), Ivan Rakitic (90+1), obţinând a doua victorie la CM 2018, după ce în meciul de debut a învins cu 2-0 Nigeria. În ultima etapă din Grupa D, programată pe 26 iunie, Argentina va înfrunta Nigeria, în timp ce Croaţia va juca împotriva Islandei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel