Un bărbat a înşelat doi clujeni cu aproape 5.000 de euro şi a vrut să plece din ţară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Un bărbat a înşelat doi clujeni cu aproape 5.000 de euro şi a vrut să plece din ţară
Un bărbat a înşelat doi clujeni cu aproape 5.000 de euro şi a vrut să plece din ţară
Un bărbat din Bucureşti a înşelat doi clujeni cu 2.350 şi 2.500 de euro, cărora le-a promis vânzarea unui autoturism, iar apoi a vrut să părăsească ţară.

'Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat de 48 de ani, din municipiul Bucureşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune (...). În fapt, în cursul lunii octombrie a anului 2019, un bărbat i-ar fi remis suma de 2350 de euro reprezentând contravaloarea unui autoturism care urma să îi fie livrat de către acesta din străinătate.'

'După primirea sumei, bărbatul ar fi amânat predarea autoturismului, ulterior întrerupând orice altă cale de comunicare. Totodată, în luna septembrie a anului 2020, un alt bărbat ar fi achitat suma de 2500 de euro, contravaloarea unui autoturism, ulterior bărbatul de 48 de ani neîndeplinindu-şi obligaţia şi întrerupând, de asemenea, orice cale de comunicare', se arată într-un comunicat transmis luni de IPJ Cluj.

VEZI ȘI Cel mai avansat 'Big Brother' din România supraveghează clujenii. Șoferii ar putea fi amendați dacă încalcă regulile. Șeful IPJ Cluj, clarificări

Potrivit sursei citate, el a fost depistat la Vama Nădlac, când intenţiona să părăsească ţara.

'Acesta a fost preluat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Dej în vederea continuării cercetărilor. La data de 15 februarie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de bărbat', se mai arată în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel