Cluj. Bătrân jefuit pentru 100 de lei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Un bătrân a fost jefuit de doi minori și o altă persoană de 18 ani pentru 100 de lei.

Doi minori, de 14 și 15 ani, și un băiat de 18 ani sunt bănuiți de polițiști că au jefuit un bătrân de 64 de ani în orașului Huedin din Cluj. 

Conform probatoriului administrat, la data de 22 august, în jurul orei 12:00, aceștia ar fi pătruns fără drept în casă, au imobilizat bărbatul și au furat 100 de lei. "Ulterior, în aceeași zi, în jurul orei 19:00, unul dintre cei trei s-ar fi întors la domiciliul bărbatului, ar fi forțat ușa de acces și ar fi spart un geam al locuinței, solicitându-i acestuia bani. Astfel, persoana vătămată i-ar fi înmânat 20 de lei", susțin autoritățile.

Tânărul de 18 ani, arestat preventiv

"A doua zi autoritățile au fost anunțate cu privire la această faptă, fiind demarate de îndată investigații. Astfel, în scurt timp cei în cauză au fost identificați și reținuți. La data de 25 august a.c., tânărul de 18 ani a fost arestat preventiv de către magistrații Judecătoriei Huedin. Față de ceilalți doi, reprezentanții parchetului au dispus măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal", specifică oamenii legii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel