Clotilde Armand, zero fonduri europene, acuză Dan Podaru: Singurul proiect european este cel în care este și anchetată de ANI
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află ce declarații a făcut Dan Podaru, candidat la Primăria Sector 1, despre Clotilde Armand.

„A rămas Sectorul 1 cel mai bogat și cu bugetul cel mai mare? Am citit o declarație mai veche a doamnei Clotilde Armand care spunea că nu ar mai fi cel mai bogat sau, în orice caz, că bugetul ar fi mai mic. Care este treaba cu bugetul?”, a întrebat jurnalista Oana Stănciulescu, realizatoarea emisiunii ”#Rezist”.

„Bugetul este cel mai mare din București prin taxe și impozite și ce vine de la Guvern, însă există și o realitate - celelalte sectoare au reușit să atragă împrumuturi și fonduri PNRR, cum este Sectorul 4. Și au reușit acest buget consolidat, în care nu intră doar banii pe care îi încasează sectorul prin taxe și impozite, să fie mai mare. Spre exemplu, Clotilde Armand a atras fonduri europene 0 lei, în timp ce Băluța a tras fonduri europene 67 de milioane. 

Singurul proiect european aprobat, în derulare, este cel pentru care chiar Clotilde Armand este anchetată de ANI (Agenția Națională de Integritate), în care ea s-a numit șefa proiectului și este într-o situație clară de incompatibilitate”, a declarat Dan Podaru, candidat pentru Primăria Sectorului 1.

Urmărește emisiunea completă aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel