Clotilde Armand, cu bodyguard de la Poliția Locală. E legal sau nu? Avocatul Daniel Ionașcu: E posibil orice. Nu calcă a preot
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Clotilde Armand, cu bodyguard de la Poliția Locală. E legal sau nu? Avocatul Daniel Ionașcu: E posibil orice. Nu calcă a preot / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Clotilde Armand, cu bodyguard de la Poliția Locală. E legal sau nu? Avocatul Daniel Ionașcu: E posibil orice. Nu calcă a preot / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Clotilde Armand și-a luat drept gardă de corp un polițist local. Este sau nu legal acest lucru?

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a fost surprinsă zilele trecute că are gardă de corp. Bodyguard edilului ar fi un polițist local. Antena 3 CNN relatează, citând Evenimentul Zilei, că omul legii este și șoferul lui Clotilde Armand, "îi ascultă ordinele și nu o scapă din ochi". Mai mult decât atât, "polițistul local nu ar părea să fie un necunoscut al primarului Sectorului 1, din contră, cei doi par că își intuiesc mișcările, că se completează atunci când este vorba despre îndeplinirea atribuțiilor de serviciu". Drept urmare, polițistul local o însoțește peste tot pe primăriță și ar ajuta-o chiar să-și facă și poze.

"Cu toate acestea relația apropiată a lui Clotilde cu polițistul este posibil să aibă rădăcini mai adânci. În urmă cu ceva vreme PNL Sector 1 o acuza pe primăriță că șeful poliției Locale Sector 1 a fost numit fără concurs", a relatat Andreea Sava.

Sursă foto: Captură video Antena 3 CNN

Avocatul Daniel Ionașcu: Vorba aceea - "Nu calcă a preot, calcă a duhovnic"

În acest context, avocatul Daniel Ionașcu a fost întrebat dacă este legal ca un polițist local să îndeplinească și astfel de funcții la solicitarea unui primar.

"Mersul, fugitul, văzutul, făcutul, tot ceea ce vedem în chestiunile acestea mă duc cu gândul ca să duc și eu mai departe proverbul la o chestiune, e adevărat, oamenii aceștia nu calcă a politician, nici a primari, vorba aceea: "acesta nu calcă a preot, calcă a duhovnic" și în perimetrul acesta e posibil orice", a spus avocatul Daniel Ionașcu.

Jurnalistul Mirel Curea: De ce simte doamna Clotilde Armand să fie păzită?

Ulterior, subiectul a fost comentat și de către jurnalistul Mirel Curea.

"Nu pot să vă dau detalii că nu știu, nu le am. Habar nu am, nu știu dacă intră în atribuțiunile unui polițist local. (...) Foarte interesant mi se pare altceva. De ce simte doamna Clotilde Armand să fie păzită? E păzită, că dacă ai șofer te așteaptă la mașină și te duce în mașină. Nu, omul o însoțește peste tot. De ce simte nevoia să fie păzită. Am o teorie. Este foarte conștientă că este foarte-foarte dușmănită", a spus Mirel Curea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel