Data publicării:
CLĂTITE nemțești foarte PUFOASE. Vei uita de cele clasice când le vei gusta!
Ai încercat vreodată această rețetă? Ei bine, nu știi ce ai pierdut dacă nu le-ai gustat. După ce le vei devora, nici nu-ți vei aminti de cele clasice cu care erai obișnuit.
Ingrediente
- 470 ml lapte
- 4 ouă
- 4 linguri zahăr tos
- 160 g făină
- 2 fiole esență de vanilie
- 120 g unt
Pentru servit
- zahăr pudră
- fructe de pădure
- sirop de arțar
- frișcă
- miere
- cremă de ciocolată
- mascarpone
Vezi și: Salată de ardei copți. Vedeta de lângă orice mâncare de fasole. Este demențială!
Cum se prepară
Preîncălzește cuptorul la treapta mare. Pune untul într-o tavă (cu dimensiunea de 33 x 23 x 5 cm) sau o tigaie de fontă și dă-l la cuptor să se topească, potrivit retetepractice.ro. Între timp, într-un bol mare combină laptele cu ouăle, vanilia, făina și zahărul granulat.
Când se topește untul toarnă aluatul în tavă și nivelează-l. Lasă la copt 20-30 de minute sau până când mijlocul se coace și marginile devin pufoase și aurii. Scoate din cuptor și pune pe deasupra topping-ul de servire dorit, din sugestiile de mai sus.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News