Clanul sezonul 3. La ce să se aștepte fanii serialului: "Nu veți regreta, cu siguranță!"
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Clanul
Sursa foto: Facebook Clanul
Filmările pentru sezonul 3 din Clanul au început. La ce să se aștepte fanii serialului.

"Gata. E oficial. Vestea așteptată de toată lumea a prins contur astfel încât începem filmările pentru sezonul 3 din "Clanul". E un moment de bucurie în ceea ce mă privește, fiindcă realizez cât de mare e interesul românilor pentru serialul nostru. E ceea ce ne-am dorit, până la urmă, și anume să oferim celor din fața micilor ecrane un produs cinematografic de calitate sau, cum îmi place mie să spun, cel mai bun serial de acțiune românesc difuzat pe TV.

Sunt convins că va fi un sezon plin de tensiune și multe răsturnări de situație, așa cum v-am obișnuit. Dacă vreți să știți mai multe lucruri și să aflați detalii de la filmări despre noul sezon, vă invit să fiți alături de mine pe rețelele de socializare, unde promit că o să vă țin la curent cu chestii interesante de pe platou. Tot ce pot să mai spun este că nu veți regreta, cu siguranță, dacă veți urmări în continuare povestea personajului principal, Tudor Achim. Vă mulțumesc!”, a spus Denis Hanganu, potrivit click.ro.

"Clanul” este o producție românească, de acțiune, bazat pe formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights și la nivel internațional. CLANUL reprezintă o adaptare care are în centru o poveste captivantă în care puteți descoperi lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Tensiunea atinge cote înalte când poveștile de iubire condimentează eterna bătălie dintre bine și rău. Producătorul creativ este Anghel Damian, iar distribuția îi include pe: Denis Hanganu, Marian Olteanu, George Mihăiță, Theo Rose, Cătălina Grama, Mădălina Craiu, Carmen Tănase, Șerban Pavlu și mulți alții. 

Citește și:

 "Cine a scris tâmpenia asta de replică?". Lia Bugnar, scenarista serialului Clanul, rolul Silviei, în sezonul 3: Avem în comun faptul că ea l-a iubit foarte tare pe Costoiu 

Silvia e o femeie foarte bine ancorată în realitate, știe să-și aleagă luptele. Costoiu e iubirea ei din tinerețe și, de fapt, singura mare iubire. Lângă ea, Costoiu e schimbat, își lasă vulnerabilitatea la vedere, umorul, sensibilitatea. Nu știu cât se vor bucura iubitorii serialului să-l vadă și așa, dar e dreptul lui să fie și om, nu numai comisar", a spus Lia Bugnar pentru ciao.ro.
Cum a ajuns să joace în Clanul

"Cine a scris tâmpenia asta de replică?”.

"Și eu, și Anghel am avut câteva opțiuni pe care le-am pus pe o listuță, dar în cele din urmă s-a ajuns în situația de față. Nu dau detalii, deși poate abia astea ar fi interesante. Oricum, eu scriu "cu voce tare", probez replicile în timp ce le înșir pe laptop. La filmare, m-am trezit de câteva ori zicând: "Cine a scris tâmpenia asta de replică?”. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel