Ciuvică, analiză devastatoare: Iohannis a guvernat mai mult decât "Dragnia". E clar!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Mugur Ciuvică a făcut o scurtă analiză privind două perioade din politica românească: Liviu Dragnea vs. Klaus Iohannis.

"Am făcut o socoteală. De la Colectiv încoace, în curând se fac şase ani. La Colectiv s-a schimbat guvernarea. În ăştia şase ani, guvernele domnului Iohannis - trei la număr - au stat mai mult la guvernare decât PSD-ul lui "Dragnia". Că PSD-ul lui "Dragnia" a stat 2017, 2018 şi vreo zece luni... deci trei ani fără două luni şi ăştia au aproape trei ani. Iohannis a guvernat mai mult decât "Dragnia", în ultimii şase ani, prin diverşi interpuşi.

Singura perioadă în care în România s-a trăit mai bine şi se mai mişcau nişte lucruri, chiar dacă nu se mişcau toate - că autostrăzile nu s-au mişcat nici în timpul lui Dragnea, alte lucruri nu s-au făcut nici în timpul lui Dragnea - a fost în perioada aia. În perioada cu guvernele domnului Iohannis lucrurile au mers prost. Este clar că vor merge prost în continuare. Eu mă aştept la vremuri grele", a spus Mugur Ciuvică, la DCNews TV.

Vezi și: Iohannis îl dinamitează pe Orban după ce a acuzat intervenții externe în lupta din PNL

Pe 15 iulie, Tribunalul Giurgiu a admis cererea de eliberare condiţionată din închisoare depusă de Liviu Dragnea, după ce acesta a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

"Am primit vestea în timp ce ascultam radio, sincer. În toți acești doi ani am ascultat radio. În fiecare zi îmi imaginam cum este acasă, copiii, Irina, prietenii mei dragi, doamna avocat, doamna Flavia Teodosiu. Urmează în primul rând niște investigații de sănătate și cred că este nevoie de o reparație capitală pentru că din păcate dreptul meu la sănătate a fost călcat în picioare, și nu numai dreptul meu, ci drepturile tuturor celor care trăiesc în penitenciare, care sunt în penitenciare. Se pare că pentru unii un subiect tabu este o abordare proastă. (...) Starea mea de sănătate nu e bună, dar mama m-a înzestrat cu un organism puternic și sper să îmi revin. O să îmi fac analize și vom vedea. În nouă luni de zile, într-o stare de izolare, să ieși doar o oră afară și 23 de ore în celulă, ca și cum aș fi omorât pe cineva, au lăsat urme", spunea Liviu Dragnea după eliberare.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel