Ciutacu, după episodul cu Becali: Ca să încheiem odată bâlciul penibil și să stric o știre bună cu un adevăr neconvenabil...
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Victor Ciutacu, jurnalist România TV, a venit cu o precizare după ajutorul pe care i l-a dat Gigi Becali din momentul în care realizatorul TV s-a infectat cu noul coronavirus.

”Ca sa incheiem odata balciul penibil si sa stric o stire buna cu un adevar neconvenabil, NU nea Gigi m-a vindecat, ca n-am luat-o razna. O avea el multe calitati si posibilitati, da’ n-am auzit sa fie si saman.

DA, a fost boier si, imediat ce a aflat ca m-am infectat, mi-a trimis acasa medicamente. Care se afla atat in protocul medical romanesc de tratament, cat si in cel american. Pe care nu le putem importa, fiindca noi tinem coada sus in fata rusilor si mai bine mor oameni. Si pe care le-am luat doar dupa ce m-am consultat cu doctorul de specialitate, deci cu prescriptie medicala.

DA, a fost OM si zile in sir m-a sunat sa vada cum ma simt si daca mai am nevoie de ceva. Din fericire, nu a mai fost cazul, dar, daca Doamne fereste as fi avut vreo urgenta, as fi apelat la el fara nici o problema”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel