Ciutacu, dezgustat de unii jurnaliști: Nici măcar de "curveasca reevaluare" nu e vorba
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Victor Ciutacu își exprimă dezaprobarea față de anumiți jurnaliști, care după ce au lucrat la Gazeta Sporturilor sub coordonarea lui Cătălin Tolontan, acum îl atacă dur pe redactorul-șef de la GSP.

"Niște detașați în presă l-au făcut țintă, la semnal, mai exact de când s-a apucat iar să scrie despre (acum candidata) Udrea, pe Tolontan. Cică a fost pe mână cu Voiculescu, a făcut răutăți financiare pe bază de Crescent și, când nu era ocupat să cheltuie banii lui Ceaușescu pentru a-l demoniza pe Copos, în presă.

Citește și: Victor Ciutacu i-a spus "Ponta" Elenei Udrea, în direct

Trecând peste realitatea că performanțele lor în media nu trec de genunchiul broaștei în comparație cu lucrurile lăsate-n urmă de dușmanul de ultimă oră, când trăgeau la aceeași căruță electorală, pro-Băsescu, șeful Gsp era, tot în gura și-n pixul lor, unicul caracter cu putere de decizie din Intact. Iar jurnalismul practicat era disidență demnă. Aici nici măcar nu e vorba despre curveasca reevaluare. Apele și susținerile politice s-au separat. Nu toate unitățile slujesc, ca în 2004 și după, aceleași interese", a scris Victor Ciutacu pe blogul său, unde a publicat și următorul video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel