Ciutacu, DECISIVA pentru Orban. De ce și-a schimbat părerea despre Kovesi. Episod uitat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Rares Bogdan - Ludovic Orban
Rares Bogdan - Ludovic Orban
Victor Ciutacu l-a întrebat pe Ludovic Orban, preşedintele PNL, care este motivul pentru care şi-a schimbat părerea despre Laura Codruţa Kovesi. 

"Vă întreb direct, ca om care vă cunoaşte de multă vreme şi care a stat de vorbă cu dumneavoastră şi în particular: De ce v-aţi schimbat optica în privinţa doamnei Kovesi?", l-a întrebat Victor Ciutacu pe Ludovic Orban.

"Nu mi-am schimbat nicio optică. Practic am susţinut un candidat român care avea şanse să ocupe o poziţie de prestigiu la nivel european, de conducere, să fie primul procuror-şef al Parchetului European şi am avut o contribuţie importantă pentru acest succes care e unul al României, un succes al candidatului român", a răspuns Ludovic Orban.

Victor Ciutacu i-a reamintit, apoi, lui Ludovic Orban, o declaraţie pe care a făcut-o în 2013 despre Kovesi şi care suna aşa: "Propunerea omului lui Traian Băsescu, Codruţa Kovesi, care a fost mâna dreaptă în tot sistemul ticăloşit pe care l-a pus în mişcare Traian Băsescu, pentru mine este un act inacceptabil care mă determină ca începând de astăzi să pun semn de egalitate între Victor Ponta şi Traian Băsescu".

"Eu v-am spus că poziţia noastră a fost una de susţinere a unui candidat român care a trecut de proba profesională, s-a clasat pe primul loc şi care a fost  într-o competiţie cu candidaţi ai unor ţări puternice şi suntem cât se poate de mulţumiţi de rezultatul acesta care înseamnă o victorie pentru România", a replicat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel