Scandal Ciolacu - Muraru. Nicolae Ciucă: Rufele se spală în familie!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciucă, președintele PNL și președintele Senatului, a comentat disputa dintre Marcel Ciolacu și Andrei Muraru.

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și președintele PNL, a fost invitat la A7TV, unde a fost întrebat despre disputa apărută între premierul Marcel Ciolacu și ambasadorul Andrei Muraru, în timpul vizitei delegației Guvernului României în Statele Unite ale Americii.

„Indiferent de situație, atunci când vine vorba de imaginea României în afara granițelor, nu trebuie să fie pătată de problemele din politica internă. Cu atât mai puțin nu trebuia sa aibă loc un astfel de moment“, a spus Nicolae Ciucă.

CITEȘTE ȘI        -       Ciolacu vs. Muraru. Chirieac: Excelența Sa Kathleen Ann Kavalec a stat stâncă lângă premierul României, ceea ce ambasadorul țării noastre în SUA nu a făcut

„Nu am detalii, nu am discutat cu niciunul dintre autorii acestei situații și nu așa se face politica externă“, a spus Ciucă, adăugând că „rufele se spală în familie“.

Președintele PNL a precizat că retragerea ambasadorului Muraru stă în decizia conducerii țării.

„Este un atribut al României retragerea unui diplomat“, a precizat Ciucă.

În ceea ce privește reușitele lui Marcel Ciolacu în Statele Unite ale Americii, președintele PNL a spus că „ce a făcut domnul Ciolacu acolo... vă rog sa îl invitați să vă ofere detalii“.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Scandalul Ciolacu - Muraru. Diana Tache, ipoteză: "Există posibilitatea unei înțelegeri" - Chirieac, explicații: Atunci este clar!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel