Cîțu, prima reacție după gafa lui Voiculescu cu înmormântarea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Premierul Florin Cîțu
Premierul Florin Cîțu
Premierul Florin Cîțu a făcut, vineri dimineață, primele declarații după gafa ministrului Vlad Voiculescu din timpul conferinței de joi. 

Florin Cîțu a fost întrebat dacă Vlad Voiculescu va fi demis din funcția de ministru al Sănătății, însă nu a oferit un răspuns. 

„Am văzut că a făcut o declarație, apoi a venit și și-a cerut scuze. Am discutat cu el, voi mai discuta. (...) Ați văzut că vine în fața dumneavoastră aproape săptămânal cu declarații de presă. Va veni și în continuare”, a zis, vineri dimineață, premierul Florin Cîțu.

Întrebat cum a gestionat Vlad Voiculescu, din punctul său de vedere, pandemia, Florin Cîțu a spus: „Încă gestionăm pandemia. Nu s-a terminat. Vom trage linie la final. Eu zic că, așa cum arată acum, lucrurile se îndreaptă spre bine. Am avut o perioadă mai dificilă, dar măsurile văd că au dat rezultate. Regulile rămân în această perioadă, dar am spus foarte clar că vreau de la 1 iunie să relaxăm aceste condiții.”

Amintim că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a cerut scuze după ce a făcut mai multe declarații în care a negat că într-un ordin al MS scrie că persoanele decedate în urma infectării cu virusul Sars-CoV-2 se înmormântează fără haine. Vlad Voiculescu a zis că a preluat o informație greșită și a insistat asupra ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel