Data actualizării:
Data publicării:

Cîțu explică „de ce a dat mâna cu PSD”: Mesaj pentru românii care au votat PNL

Autor: Andrada Oana | Categorie: Politica
WhatsApp
Florin Cîțu / Foto: gov.ro
Florin Cîțu / Foto: gov.ro
Florin Cîțu a făcut noi declarații, miercuri. Președintele PNL a explicat „de ce a dat mâna cu PSD”.

"PNL hulea practic PSD. Inclusiv dumneavoastră, când ați fost ales președintele partidului, ați spus că niciodată nu veți face alianțe cu PSD și că vreți să fiți președintele PNL pentru ca PSD să nu iasă în față. Cum le explicați în acest moment oamenilor, românilor care v-au votat, că dați mâna cu social-democrații, deși aveți opinii total diferite și ați avut până acum?", a fost întrebarea adresată de o jurnalistă. 

"Trebuie să ne uităm cum am ajuns astăzi aici.", a răspuns Florin Cîțu. "Din păcate, foștii parteneri au dat mâna cu PSD, n-au mai vrut să dea mâna cu noi și suntem astăzi aici, trebuie să facem o guvernare pentru români.", a adăugat Cîțu.

În continuare, Florin Cîțu a transmis un mesaj pentru românii care au votat PNL: "Niciunul dintre principiile pentru care ne-au votat și niciuna dintre măsurile pentru care ne-au votat nu vor fi diluate și nu vor dispărea în această guvernare.

Vom merge în această guvernare pentru a apăra în continuare proprietatea privată, antreprenorii, românii care își asumă riscuri și muncesc în România, cei care plătesc taxe. Îi vom asigura, din nou, că nu vor crește taxele. Pentru asta suntem acolo. Dacă această guvernare înseamnă să fim lângă social-democrați, asta este! În acest moment, asta este soluția pentru România."

"Este foarte important ca toți cei care ne-au votat să știe că nu vom abdica niciun moment de la acele măsuri și principii.", a subliniat Cîțu. 

VEZI ȘI: Gheorghe Flutur: PNL spune clar, nu dorim să mai creștem taxele și vrem păstrarea cotei unice

 

Anterior, Gheorghe Flutur a făcut declarații de presă despre prioritățile PNL din programul de guvernare cu PSD și UDMR:

"Am început discuțiile le nivel politic, apoi cu specialiști în domeniul fiscal și economic. Sunt lucruri la care ne înțelegem și lucruri la care mai urmează discuții. PNL spune clar că nu dorim să mai creștem taxele și impozitele în perioada următoare și ne vom ține de acest angajament și, în al doilea rând, dorim păstrarea cotei unice.

Aici au apărut ușoare discuții între noi și cei din PSD, care cer această impozitare progresivă, dar vor mai avea loc discuții în orele și zilele viitoare pentru clarificarea avantajelor pentru mediul de afaceri și dezvoltarea economică a acestei țări", a precizat Gheorghe Flutur. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel