Circulaţie oprită pe DN 1R, între localităţile Beliş şi Poiana Horea, judeţul Cluj, din cauza mai multor copaci căzuţi pe carosabil
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează marţi dimineaţa că circulaţia rutieră este oprită pe DN 1R, între localităţile Beliş şi Poiana Horea, în judeţul Cluj, din cauza mai multor copaci care au căzut pe carosabil la kilometrul 34+037 metri, ca urmare a vântului puternic. 

Zona este semnalizată corespunzător. Din acelaşi motiv, manevrele în Portul Midia au fost oprite transportului maritim şi fluvial. Conform unui comunicat de presă, pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti - Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti, precum şi DN 1 Ploieşti - Braşov şi DN 7 Piteşti - Sibiu, circulaţia se desfăşoară în condiţii normale, fără precipitaţii sau ceaţă, pe un carosabil uscat, cu trafic fluent, cu excepţia autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti, unde la intrarea în Capitală este formată o coloană de autovehicule de aproximativ doi kilometri.

Se circulă de asemenea în condiţii de aglomeraţie pe DN 1A, în localitatea Mogoşoaia şi DN 7 în Chitila, tot pe sensul de intrare în Bucureşti.

Valori de trafic în creştere sunt şi pe Centura Capitalei, în localitatea Bragadiru, Chiajna, Domneşti şi Pantelimon. Luni au început lucrările de reabilitare a podului de la Cernavodă de pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, între kilometrii 156+715 metri (localitatea Feteşti, judeţul Ialomiţa) şi 160+319 metri (localitatea Cernavodă, judeţul Constanţa).

Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe sensul către litoral, fiind deviat pe sensul către Capitală, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii. Se estimează finalizarea lucrărilor până la data de 12 aprilie, precizează sursa citată. 

Citește și - Neamţ: Vântul puternic a creat mai multe probleme în judeţ

Vântul puternic a creat mai multe probleme în judeţul Neamţ, care s-a aflat sub atenţionare de cod portocaliu, a informat Inspectoratul judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În municipiul Piatra Neamţ, pompierii au intervenit pe strada Aleea Plaiului pentru îndepărtarea unui acoperiş căzut peste trei autoturisme.

Pe strada Dimitrie Leonida, un autoturism a fost avariat de bucăţile unui acoperiş, iar pe strada Fermelor un gard a căzut peste o maşină.

În zona unui supermarket din Piatra Neamţ, un panou stradal tip sandwich a avariat un autoturism. Pe drumul naţional 15C, un stâlp din lemn al unui operator de telecomunicaţii a căzut pe carosabil, iar pompierii au intervenit pentru a-l îndepărta. Judeţul Neamţ a fost vizat de un cod portocaliu de vânt puternic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel