Data publicării:
Ciorbă rece de dovlecei cu roșii. Este perfectă în zilele călduroase. Răcoroasă și delicioasă!
Ciorba de dovlecei cu roșii este un fel de mâncare perfect în această perioadă călduroasă. Iată cum se prepară.
Ingrediente
2 căţei usturoi, feliaţi fin
4 dovlecei, daţi pe răzătoare
2 căni suc de roşii
1/2 legătură busuioc sau pătrunjel, tocat
parmezan răzuit, pentru servit
Cum se prepară
Încingi 2 linguri de ulei într-o oală şi căleşti usturoiul la foc iute 30 de secunde sau până începe să se rumenească, scrie clickpoftabuna.ro. Adaugi dovlecei şi laşi pe foc câteva minute, amestecând. Adaugi sucul de roşii şi 2 căni de apă şi laşi să dea în clocot. Apoi, laşi pe foc să fiarbă 7-8 minute sau până se mai înmoaie dovlecelul. Guşti şi asezonezi şi amesteci condimentele. Dacă vrei, serveşti cu parmezan răzuit deasupra.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News