Ingrediente
- 1 kg roşii
- 1 ţelină rădăcină
- 1 dovlecel
- 2 ardei roşii
- 2 morcovi
- 1 ceapă
- sare, piper
- 2 lingurițe ulei
- 100 g fulgi de ovăz
- 1 legătură pătrunjel verde
Cum se prepară
Se curăţă şi se spală toate legumele. Se pun la fiert cu apă şi sare, la foc mic, acoperite cu un capac. Dovlecelul se pune la o jumătate de oră după ce au fiert celelalte legume. Se verifică dacă au fiert toate legumele. Ceapa şi ţelina se dau deoparte, iar roşiile, morcovii, dovlecelul şi ardeii se pasează foarte fin cu blenderul şi se amestecă cu zeama în care au fiert, scrie retete.unica.ro. Se pun din nou la fiert, 20-30 de minute, să dea în câteva clocote. Se potrivesc cu sare, piper şi se mai adaugă puţin ulei.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- "Să aprindem grătarele". Ce spune Mihaela Bilic despre mici, cel mai popular aliment printre români
- Probleme pentru doi concurenți, la Te cunosc de undeva: "M-am trezit cu genunchiul umflat"
- Dispare obiceiul de a consuma vin? Ce afectează vânzarea popularei băuturi
- DNA, primele acuzații oficiale după perchezițiile la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Cine este directorul reținut. Acuzațiile procurorilor
- Selly, explicații în scandalul cu Radu Alexandru - "piticigratis", Iorga, Adrian Elicopter de Luptă și acuzațiile de viol / video
- 10 lucruri pe care nu le știai despre primarul USR Dominic Fritz
- BANCUL ZILEI: Lucruri dificil de realizat