Data actualizării:
Data publicării:

Ciorbă de roșii. Răcoroasă și delicioasă! Rețeta este foarte simplă

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Ciorba de roșii este ideală în această perioadă. Este răcoroasă și savuroasă, mai ales dacă este consumată rece. Iar rețeta este foarte simplă.

Ingrediente

- 1 kg roşii

- 1 ţelină rădăcină

- 1 dovlecel

- 2 ardei roşii

- 2 morcovi

- 1 ceapă

- sare, piper

- 2 lingurițe ulei

- 100 g fulgi de ovăz

- 1 legătură pătrunjel verde

Cum se prepară

Se curăţă şi se spală toate legumele. Se pun la fiert cu apă şi sare, la foc mic, acoperite cu un capac. Dovlecelul se pune la o jumătate de oră după ce au fiert celelalte legume. Se verifică dacă au fiert toate legumele. Ceapa şi ţelina se dau deoparte, iar roşiile, morcovii, dovlecelul şi ardeii se pasează foarte fin cu blenderul şi se amestecă cu zeama în care au fiert, scrie retete.unica.ro. Se pun din nou la fiert, 20-30 de minute, să dea în câteva clocote. Se potrivesc cu sare, piper şi se mai adaugă puţin ulei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel