Data actualizării:
Data publicării:

Ciorbă de praz cu cârnați. Cea mai gustoasă rețetă

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Ciorba de praz cu cârnați este un adevărat deliciu, mai ales pentru cei care iubesc bucatele românești. Iată cum se prepară.

Ingrediente

- 2 bucăţi praz
- 2 cârnaţi
- o ceapă
- un morcov
- 250 ml zeamă de varză
- 2-3 cartofi
- 2 linguri ulei
- o legătură mărar
- sare, opţional

Cum se prepară

Prazul tăiat rondele sau mărunt se opăreşte cu apă clocotită și se lasă la scurs. Între timp, morcovul ras se căleşte în ulei, alături de ceapa tăiată mărunt, potrivit retetepractice.ro. Se adaugă şi prazul scurs şi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi.

Se lasă 1-2 minute, se pune apă şi se lasă la fiert 20 de minute. Se pun cârnaţii și zeama de varză şi se lasă la fiert. La final, se pun mărarul şi sarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel