Data actualizării:
Data publicării:

Cioloș, OUT de la conducerea USR? Tache anunță DECIZIA din PRIMĂVARĂ. Chirieac, pariu pe DRULĂ

Autor: Ema Apostu | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Dacian Cioloș
Sursa foto: Facebook Dacian Cioloș
Dacian Cioloș ar urma să fie dat jos de la conducerea USR chiar mai devreme decât și-ar fi imaginat. 

După ce analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre informațiile conform cărora s-ar pregăti înlăturarea lui Dacian Cioloș de la conducerea USR, jurnalista Diana Tache a subliniat că acest lucru se va întâmpla chiar în primăvara acestui an. 

Youtube video image

"Acum, în primăvară, este o "frăsuială", cum zice domnul Ciuvică. Va fi acum, în martie-aprilie. Acum, în această primăvară, va urma o situație care va decide cumva", a spus Diana Tache, în emisiunea Miercurea Neagră, de la DCNews TV, referitor la faptul că Dacian Cioloș nu se mai bucură de susținere în USR. 

Pariu pe Drulă

"Eu merg pe domnul Cătălin Drulă, acum", a fost reacţia analistului Bogdan Chirieac și pariul pus în cadrul emisiunii, cu referire la cine va urma să conducă USR.

"Eu v-am spus... Am rezervele mele, pentru că, totuşi, în România ultimilor zece ani, țara procurorilor, când tu, mare lider politic, care te vezi şi mai mare lider politic te apuci să înregistrezi colegi pe la tine prin birou din proprie iniţiativă, nu că ţi-a cerut cineva.... mi-e greu să cred că ar putea să obţină mai mult decât ce are în acest moment: o imagine de macho. Îl ajută şi statura, şi prezenţa, şi tonul, şi ranga", a spus jurnalista.

Cum s-a îmbogățit Drulă

"Domnului Drulă i-au apărut în declaraţia de avere ceva gen 800.000 de dolari cash şi acţiuni în valoare de alte vreo două milioane şi ceva. Şi l-au întrebat unii de prin presă: "Domnule, dar cum se întâmplă?" şi el a zis: "Foarte simplu. Eu, acum câţiva ani, am investit 20.000 de dolari într-o firmă care făcea drone şi firma aia s-a dezvoltat". Dar el cu guriţa lui a zis: "S-a dezvoltat pentru că a făcut un program pilot în Africa de Sud şi a mai făcut unul" tot aşa printr-o ţară din asta pe undeva.

S-a dezvoltat foarte mult şi acţiunile firmei au crescut, în aşa fel încât şi-a vândut din acţiunile lui un sfert şi şi-a luat ăia 800.000 cash şi au mai rămas celelalte trei sferturi, care valorează 2 milioane şi ceva. Şi ziaristul l-a întrebat: "Unde, pe ce bursă, unde aţi tranzacţionat asemenea sumă?'. Şi a zis: "Ah, nu, nu, că firma nu e listată la nicio bursă. Asta am stabilit noi cu ceilalţi asociaţi cam cât ar valora acum compania" şi au zis "ar valora mult". Și, atunci, a zis: "Daţi-mi şi mie 3 milioane de dolari pe acţiunile mele" - "Da, îţi dăm".” a amintit Mugur Ciuvică, în cadrul emisiunii. 

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel