Data actualizării:
Data publicării:

Ciolacu: „PSD va da viitorul președinte al României”. Verdict și în ceea ce privește ruperea coaliției cu PNL și candidați separați

Autor: DCNews Team | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Premierul Marcel Ciolacu a făcut la Buzău declarații cu privire la ruperea Coaliției cu PNL și viitorul candidat pentru președinția României.

Marcel Ciolacu a reiterat că PSD va avea candidat propriu și e convins că Partidul Social Democrat va da viitorul președinte al României.

În contextul în care e cât se poate de clar că și PNL va avea candidat propriu, întrebarea care a fost pe buzele tuturor a fost care va fi soarta coaliției în contextul în care la centru se va desfășura o bătălie între cele două partide în campania electorală.

Ciolacu e însă optimist că Coaliția nu se va rupe.

„PSD va avea candidat pentru funcția de președinte. Nu mai există niciun „dacă”. PSD-ul va câștiga alegerile prezidențiale iar cea mai mare șansă o să ne-o dea românii când se vor raporta la cei 20 de ani de președinți de dreapta”, a precizat Ciolacu, care a adăugat:

„Grija mea nu e funcționarea unei Coaliții. Grija mea, pe care am avut-o și la alegerile care au trecut, a fost cum funcționează Guvernul României. Și a funcționat impecabil. Nu e prima oară și nici ultima oară când le mulțumesc colegilor mei”, a afirmat Ciolacu.

„Nu există nici cel mai mic risc să se rupă guvernarea. România are nevoie de stabilitate. PSD a acceptat într-un moment foarte complicat să vină la Guvernare, suntem doi oameni politici care ne respectăm, atât eu cât și Nicolae Ciucă”, a conchis premierul Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel