Ciocolata caldă, bună la dietă? Da, dacă o faci așa
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Ciocolata caldă reinventată de nutriționist poate fi desertul ideal când ești la dietă
Ciocolata caldă reinventată de nutriționist poate fi desertul ideal când ești la dietă
Medicul nutriționist Mihaela Bilic, adepta ideii că nimic nu ne e interzis dacă e cu măsură, reinventează un desert clasic: ciocolata caldă poate fi un deliciu dietetic! Iată tertipul-minune găsit de nutriționist: 

Dacă tot mi-am câștigat reputația de nutriționist care nu interzice nimic, profit de acest lucru și vă propun un desert clasic reinterpretat: ciocolată caldă. Prezentă tot mai des pe meniurile cafenelelor și restaurantelor, ciocolata băută din ceașcă / cană tinde să devină vedeta iernii, detronând astfel nu doar ceaiul și cafeaua, dar și vinul fiert - mai delicat de consumat dacă ești la volan", a expxlicat dr. Mihaela Bilic, medic specialist în nutriție.

Dar, se știe că ciocolata caldă e o bombă calorilă, interzisă în toate dietele. Cum ar putea ea fi făcută astfel încât să fie la fel de delicioasă dar să nu te îngrașă? Răspunsul nutriționistului, incredibil de ușor de pus în practică, pe DC MEDICAL.RO.

Și da, poți să bei ciocolată caldă, în varianta reinventată de nutriționist, când ești la dietă! Ba chiar ai voie și un biscuit cu ea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel