Cine va reuși să strângă "foarte multe voturi" la alegerile din 2024, în opinia lui Gușă. Nu se referă, "în niciun caz", la George Simion
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Chirieac, Gușă și Vâlcu la emisiunea "Deferiți mass-media" de la DC News TV
Chirieac, Gușă și Vâlcu la emisiunea "Deferiți mass-media" de la DC News TV
Următoarele alegeri prezidențiale din România vor avea loc în 2024. În același an, vor fi și alegeri parlamentare, locale și europarlamentare.

În cadrul ediției de vineri, 11 februarie, a emisiunii "Deferiți mass-media" de la DC News TV, Cozmin Gușă a dezvăluit cine crede că "va reuși să strângă foarte multe voturi, nu neapărat să și câștige". 

În opinia lui Cozmin Gușă, "va reuși să strângă foarte multe voturi, nu neapărat să și câștige, partidul sau candidatul care va putea să îi convingă pe români că aduce prosperitate".

"Dar să-i convingă bine, nu așa...", a continuat Gușă, subliniind că nu se referă "în niciun caz" la copreședintele AUR, George Simion. 

"Va începe din acest an sărăcirea accentuată pe fondul suprataxărilor, a costurilor energiei, a creșterii de impozite de care nu vom scăpa, a fel de fel de taxe care se vor pune. 2022 și 2023 vor fi doi ani la rând în care buzunarele românilor se vor goli. Nu zic că va scădea economia, se vor goli buzunarele românilor pentru că ei sunt învățați să consume destul de mult în continuare. Și atunci, vor avea nevoie măcar să aibă iluzia că cineva îi întoarce la prosperitatea dinainte de 2020, 2021.

Noi credem că încă suntem prosperi, dar nu mai suntem. Mai trec două luni de plată la facturi și să știți că 80% din populație resimte greu treaba asta. Jocul de la tribună cu Popescu și Simion l-a salvat pe Popescu, dar nu l-a recomandat nici pe Simion și n-a salvat nici PSD-ul... Lumea avea așteptări de la PSD să rezolve treaba cu energia. N-au înțeles că odată ce prețul s-a dus în sus, veci pururi - cum se zice la noi în Transilvania - nu mai vine în jos. Niciodată!", a mai declarat Cozmin Gușă la DC News TV. 

Amintim că ședinţa de plen de luni a Camerei Deputaţilor în care se dezbătea moţiunea simplă a USR a fost suspendată, după ce discursul ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost întrerupt de copreşedintele AUR George Simion, care a mers la tribună şi l-a agresat, strigându-i că este "hoţ". 

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, moţiunea simplă iniţiată de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, conform Agerpres. 

VEZI ȘI: Ciocniri Popescu (PNL) - Simion (AUR) în Parlament. Ministrul Energiei depune plângere penală - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel