Cine va prezenta ”Te Cunosc de Undeva”, după PLECAREA lui Cosmin Seleși. SURPRIZĂ uriașă: S-au hotărât să batem palma
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Te cunosc de undeva
Foto: Instagram Te cunosc de undeva
Emisiunea "Te Cunosc De Undeva" va avea un nou prezentator. 

Antena 1 vine cu noi modificări în grilă. 

Schimbările vizează emisiunea "Te Cunosc de Undeva" și țin de prezentatorii show-lui. 

Mai exact, la sfârșitul anului trecut, contractul lui Cosmin Seleși nu a mai fost prelungit, deși prezentatorul a făcut parte din cele 16 sezoane ale emisiunii transformărilor, iar la scurt timp, actorul a apărut la PRO TV, unde a și filmat pentru seara de Revelion, semn că a acceptat o ofertă din partea postului.

Ei bine, în locul lui Cosmin Seleși va fi Pepe, care a confirmat deja zvonurile, dar nu a spus ce va face exact. Dacă Pepe va lua decizia de a participa, el va prezenta emisiunea alături de Alina Pușcaș.

Pepe, primele declarații despre rolul de prezentator

Câștigător a două sezoane "Te Cunosc de Undeva" , cântărețul este deja familiarizat cu formatul emisiunii, astfel că producătorii au decis să îi facă o ofertă artistului pentru postul de prezentator.

În cadrul unui interviu, Pepe a recunoscut că a fost contactat de echipa de la Antena 1, dar că nu a semnat contractul încă.

În schimb, artistul a mai adăugat faptul că este implicat în mai multe proiecte și că nu se știe unde se va duce.

"Mă mir că aveți asemenea informații. Da, este adevărat, sunt în discuții cu ”Te Cunosc de Undeva” pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.

Ca să fiu sincer, sunt în discuții pentru mai multe proiecte. Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar, dacă voi ați aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuțiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct niște chestiuni", a declarat Pepe, pentru fanatik.ro.

Cosmin Seleși, reacție acidă

Noua mutare făcută de Antena 1 nu l-a surprins pe Cosmin Seleși care a declarat că știa deja că a fost înlocuit cu Pepe.

"Sunt în vacanță acum. Știam înaintea voastră cine o să fie. Mulțumesc!", a spus Cosmin Seleși, evitând să facă declarații despre alegerea Antenei 1.

Filmările celui de-al 17-lea sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva” ar urma să înceapă luna aceasta, iar în prezent se poartă negocieri pentru definitivarea listei de concurenți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel