Data publicării:

”Cine plătește în caz ca zeama voastră de ARN dă efecte adverse grave sau deces?” CNCAV, lămuriri

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Sanatate
WhatsApp
”Cine plătește în caz ca zeama voastra de ARN dă efecte adverse grave sau deces?” CNCAV, lămuriri
”Cine plătește în caz ca zeama voastra de ARN dă efecte adverse grave sau deces?” CNCAV, lămuriri
”Cine plătește în caz ca zeama voastra de ARN dă efecte adverse grave sau deces? Daca sunteti asa de siguri, chiar mai siguri decât însuși producătorul Pfizer, platiti dumneavoastra din buzunar?! Sau nu veti recunoaste niciodată, în ciuda oricaror evidente logice, ca niște persoane au murit din cauza vaccinului?”, a fost una dintre întrebările adresate de un internaut către CNCAV.

Comitetul Național de Coordonare a Acțiunii de Vaccinare (CNCAV) a dat un răspuns: ”Va reamintim ca toate vaccinurile utilizate in campania de vaccinare împotriva COVID-19 sunt autorizate in baza evaluării temeinice a datelor din studiile clinice de către Agenția Europeană a Medicamentului si au fost dovedite ca fiind sigure si eficiente.

Strategia Nationala de vaccinare prevede crearea cadrului juridic pentru analiza și compensarea oricăror posibile efecte de durată legate de vaccinare, dacă se dovedește o relație de cauzalitate între vaccinare și respectivele efecte. Este de asemenea dreptul persoanei vatamate si a apartinatorilor acesteia ca dacă investigatiile efectuate de autoritățile competente certifică relația dintre efecte adverse grave sau deces si vaccinare sa dea judecată firma sau statul Roman in cazul in care considera ca exista o culpă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel