Data publicării:

Cine este suspectul care l-a atacat pe actorul Steve Buscemi în Manhattan, New York / Foto

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Actorul Steve Buscemi a fost lovit cu pumnul în plină faţă, în timp ce se plimba în centrul orașului american New York.

Conform site-ului revistei People, starul american a fost 'agresat în centrul Manhattanului', a spus agentul său de presă, care a precizat faptul că actorul este 'o altă victimă a unui act de violenţă gratuită în oraş'.

În prezent, Steve Buscemi, în vârstă de 66 de ani şi originar din New York, este bine, a adăugat agentul său de presă. Acesta a menționat că, deşi starul 'apreciază urările de bine ale tuturor', este 'incredibil de trist pentru toţi cei cărora li s-au întâmplat astfel de lucruri în timp ce se plimbau pe străzile din New York'.

Foto cu suspectul care l-a atacat pe Steve Buscemi

 

Poliţia americană a zis că Steve Buscemi, care s-a alăturat recent distribuţiei din 'Wednesday', produs de Netflix, se plimba în cartierul Kips Bay în jurul orei locale 11:50, pe 8 mai.. În acest moment un străin l-a lovit, fără niciun motiv, cu pumnul în zona feţei, au transmis New York Daily News şi New York Post.

În urma atacului, faţa şi ochiul stâng al actorului s-au umflat.  Steve Buscemi a fost transportat la Spitalul Bellevue, au precizat aceleaşi publicaţii. Agresorul, între timp, a fugit de la locul faptei.

Această agresiune s-a făcut la aproapeo lună după ce un bărbat l-a atacat cu o piatră pe Michael Stuhlbarg, colegul lui Steve Buscemi din distribuţia serialului 'Boardwalk Empire', în Manhattan, pe data de 31 martie.

În urma atacului, un bărbat în vârstă de 27 de ani, Xavier Israel, a fost reţinut după ce l-a lovit pe Michael Stuhlbarg în zona cefei, potrivit Departamentului de Poliţie din New York (NYPD).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel