Cine este Remus Borza, noul președinte al Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Remus Borza / Foto: Crișan Andreescu
Remus Borza / Foto: Crișan Andreescu
Remus Borza este noul președinte al Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali.

Remus Borza este noul Președinte al Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL). Acesta a fost numit în funcție în urma alegerilor din 16 martie 2023 pentru stabilirea noii conduceri, scrie financialintelligence.ro.

Remus Borza a fost confirmat în funcția de președinte COAL în prezența oamenilor de afaceri liberali, a premierului Nicolae Ciucă, a Secretarului General al Partidului Național Liberal, Lucian Bode, și a europarlamentarului Gheorghe Falcă.

Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL) cuprinde membri ai partidului care activează în sfera întreprinderilor mici şi mijlocii şi în mediul de afaceri.

Scopul COAL este dezbaterea şi analizarea problemelor legate de politica de sprijinire a activităţii întreprinderilor mici şi mijlocii şi a mediului de afaceri, în vederea elaborării de propuneri şi strategii în domeniu.

Remus Borza, aflat în fruntea COAL, este acum membru în structurile de conducere ale PNL, COAL fiind una din cele patru organizații ale partidului, pe lângă cele dedicate pentru tineret, seniori și femei. 

Cine este Remus Borza

Avocat de profesie, Remus Borza a fost administratorul judiciar al companiei Hidroelectrica şi a reuşit să scoată compania din insolvenţă.

S-a născut în 1973, pe 12 ianuarie, în localitatea Copalnic-Mănăștur. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, promoția 1995, iar în 1996 a obținut definitivatul. În 2002, a înființat societatea de avocați "Borza și Asociații", scrie profesionisti.juridice.ro. În decembrie 2016 a devenit deputat de Brașov.

Sebastian Busi a fost ales  Secretar General al COAL, iar prim vicepreşedinţi Mihai Culeafă şi Ionuţ Rusu.

Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL) are ca scop dezbaterea şi analizarea problemelor legate de politica de sprijinire a activităţii întreprinderilor mici şi mijlocii şi a mediului de afaceri, în vederea elaborării de propuneri şi strategii în domeniu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel