Cine este persoana vaccinată cu numărul 1.000.000 din România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Astăzi, 3 martie, a fost vaccinată anti-COVID-19 persoana cu numărul 1.000.000.

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, a vorbit despre persoana cu numărul 1.000.000 care s-a vaccinat în România împotriva COVID-19. Este vorba despre o femeie în vârstă care și-a pus toate speranțele în iscusința medicilor.

"Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor implicați în campania de vaccinare, dar și celor care au mers să se vaccineze. Dacă la început ne interesa cine o să fie prima persoană vaccinată, astăzi am cunoscut povestea persoanei vaccinate cu numărul 1 milion. Reprezintă o bornă importantă pe care am atins-o.

A fost foarte încântată, ne-a transmis că este bucuroasă că a reușit să se vaccineze, să se programeze și că a fost clasată ca persoana cu numărul un milion din România care a fost vaccinată", a spus Valeriu Gheroghiță. 

Procedura a avut loc miercuri la Spitalul Universitar de Urgență din București. Medicul Gheorghiță a dezvăluit faptul că el a avut emoții.

Valeriu Gheorghiță va face voluntariat în centrele de vaccinare


"Ceea ce mi-a lipsit în această perioadă a fost contactul cu pacienții mei, sunt apropiat de pacienții mei. De aceea, vă anunț că în perioada următoare intenționez să fac voluntariat în anumite centre de vaccinare, poate în centre mobile, împreună cu parte din echipa pe care o coordonez. Pentru noi este o onoare că putem să contribuim în mod direct la aceste activități", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel