Data publicării:

Cine este Michael Schenker, medicul care dă speranțe uriașe pacienților și medicinei din România

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Cine este Michael Schenker, fondatorul Centrului Oncologic "Sf. Nectarie", medicul care dă speranțe uriașe pacienților și medicinei din România.

Centrul de Oncologie "Sf. Nectarie" din Craiova este un centru privat de oncologie, reprezintă un sistem integrat de servicii medicale oncologice, pornind de la consultații în ambulator până la tratamente specifice, efectuate în regim de spitalizare de zi, și are drept scop principal acordarea de servicii medicale gratuite și de cea mai bună calitate în domeniul oncologiei medicale, organizate după principiile celor mai bune sisteme de asistență medicala actuală.

În plus, scopul spitalului este de a promova şi susţine orice tip de activitate menită să sprijine persoanele cu afectiuni oncologice, luptând în acelaşi timp pentru dezvoltarea serviciilor medicale necesare în diagnosticarea şi tratarea pacienţilor cu aceste afectiuni.

Deși este un spital privat, pacienții care au nevoie de tratament sau de servicii de oncologie și radioterapie trebuie să știe că la Centrul de Oncologie "Sf. Nectarie" Craiova nu se plătește nimic. 

Aflați pe DCMEDICAL.RO cine este Michael Schenker, medicul care dă speranțe uriașe pacienților și medicinei din România!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel