Cine este femeia ucisă de iubit în Caraș-Severin. O fetiță de doar 5 ani a rămas fără mamă - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Află în articol cine este femeia din Caraș-Severin ucisă de iubit.

Tragedie fără margini în Caraș-Severin. O tânără în vârstă de 32 de ani a fost ucisă și abandonată pe un câmp de fostul iubit. Femeia avea o fetiță de doar 5 ani și se cunoscuse cu bărbatul pe internet, relatează Pro TV. Individul a fugit, după crimă, dar la câteva ore a mers la poliție și mărturisit ce a făcut. "Mi-am ucis iubita.", le-ar fi spus el oamenilor legii.

VEZI ȘI: Crimă în Caraș-Severin. Un bărbat s-a predat după ce și-ar fi ucis fosta iubită și i-ar fi abandonat cadavrul pe câmp

Cine este femeia ucisă de iubit. Era mama unei fetițe de doar 5 ani

Femeia ucisă se numește Delia, iar iubitul acuzat de omor, Marius. Cei doi s-au cunoscut online, în urmă cu 6 luni. În luna octombrie s-au mutat împreună, dar la scurt timp relația lor a început să se strice. Rudele femeii spun că certurile porneau de la fetița tinerei, în vârstă de cinci ani. În urmă cu câteva zile, femeia nu a mai suportat calvarul și a fugit cu copila la mama ei, în Caraș-Severin. Miercuri seară, individul a venit după ea.

„El a agresat fata. A venit aici la mine și el a urmărit-o încontinuu. A primit un mesaj pe telefon și a spus că merge până la colț și nu am mai văzut-o.”, a povestit mama victimei.

O capcană fatală. A fost ademenită afară

A fost doar o capcană., Femeia de 32 de ani a fost ademenită de fostul iubit afară. Potrivit anchetatorilor, tânăra a fost lovită și înjunghiată de mai multe ori. Individul a dus-o apoi pe un câmp și a abandonat cadavrul acolo, la aproximativ un kilometru distanță față de sat. Ulterior, bărbatul a luat trenul până în județul vecin, Mehedinți. Totuși, dimineața, acesta a mers la poliție însoțit de fratele său și s-a predat.

„A venit poliția, o anunțat-o pe maică-mea că nu se știe ce și cum și până la urmă au găsit-o. Gelozie, dragoste, iubire sau ceva de genul”, a spus fratele femeii ucise.

Individul are 29 de ani și se află acum în arestul poliției, anchetatorii continuând cercetările pentru a afla exact cum s-a produs totul. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe Lângă Tribunalul Caraș Severin, iar bărbatul riscă ani grei de închisoare dacă va fi găsit vinovat de omorul iubitei sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel