Cine era medicul din Constanța, răpus de coronavirus: ”Nu și-a lăsat niciodată echipa la greu”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Referitor la decesul medicului din cadrul secției Medicină Internă II, conducerea SCJU "Sf. Ap. Andrei" Constanța face mai multe precizări.

„Medicul a activat în cadrul secției Medicină Internă II. În cadrul anchetelor epidemiologice din această secție, medicul a efectuat două teste PCR, ambele fiind cu rezultate negative. Primul test a fost recoltat pe 12 martie, fiind considerat contact al primului caz Covid din SCJU (asistentul șef din secția Medicală II). Rezultatul a fost negativ dar, potrivit normelor în vigoare, medicul a stat în izolare 14 zile.

Pe 27.03.2020 i s-a recoltat al doilea test PCR, rezultatul fiind, din nou, negativ. Pe 31.03.2020, medicul în vârstă de 62 de ani și-a înaintat demisia, iar pe 6 aprilie a fost ultima zi de muncă. Pe 8 aprilie s-a internat cu simptomatologie COVID-19 la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.

Regretăm nespus dispariția fulgerătoare a colegului nostru. Un coleg minunat care nu și-a lăsat niciodată echipa la greu. Un om sufletist, un doctor care aproape 20 de ani a semnat condica la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Ap. Andrei" Constanța. Este o perioadă extrem de grea, un moment în care cuvintele sunt de prisos. Odihnă veșnică!”, a transmis conducerea spitalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel