Cine e Florica Boboi de la ”Chefi la cuțite”: Sunt o femeie hotărâtă și ambițioasă, dacă vreau ceva, îmi iese!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Florica Boboi se numără printre cei trei finaliști ai sezonului 10 „Chefi la cuțite”. Concurenta a fost adusă de Cătălin Scărlătescu în echipa lui Sorin Bontea prin intermediul unei amulete.

Cei trei concurenți care au reușit să ajungă în marea finală „Chefi la cuțite” sunt Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui Cătălin Scărlătescu, Raluca Todea, concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu, și Florica Boboi, din echipa lui Sorin Bontea.

„Am scăpat o înjurătură, m-am bucurat! Îți dai seama, mă bucur pentru fiecare dintre ei! Băi, sincer, nu mă așteptam! Bravo, băi! Bravo, bravo, bravo! Aoleu, ce tare, băi tată! Eu am rămas fără cuvinte, nu știu ce să spun. Ca să vezi cum e soarta!”, a fost reacția lui Sorin Bontea la auzul veștii că Florica Boboi este în marea finală. „Nu-mi vine să cred!”, a zis și Florica Boboi, plângând în hohote din cauza emoțiilor.

Florica Baboi a reușit să facă senzație încă de la audiții, primind două cuțite de la Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ajunsă în bootcamp, aceasta nu a prins un loc în echipe. Totuși, câteva ediții mai târziu, Scărlătescu a folosit o amuletă câștigată și a adus patru concurenți în sezonul 10, printre aceștia regăsindu-se și Florica Boboi. Aceasta a îmbrăcat tunica de aur alb, spre bucuria lui Sorin Bontea.

 

Cine e Florica Boboi din echipa lui Sorin Bontea

Florica Boboi are 37 de ani, însă toți o cunosc drept Floricuța. S-a născut în Țara Oașului, este bucătar și totodată organizator de evenimente la Paris, acolo unde locuiește de aproximativ opt ani.

Concurenta a venit la preselecții împreună cu soțul ei. „Este o adevărată realizare în viață anii de căsnicie, pentru că mașinile și casele trec și vin, dar anii de căsnicie cred că rămân cei mai importanți. Eu aveam 15 ani și soțul 18, părinții nu au fost deloc de acord ca noi să ne luăm. Dar eu, fiind încăpățânată, eu tot m-am măritat. Sunt o femeie hotărâtă și ambițioasă, dacă vreau ceva, îmi iese! Îi trebuie monument soțului meu, săracul de el, că mă suportă în fiecare zi, fiindcă nu e ușor cu o femeie ca mine. El e mai calm, mă înțelege, mă susține”, a zis ea la preselecțiile Chefi la cuțite.

Încă de atunci, Florica Boboi (Floricuța) a dezvăluit de ce a decis să participe la Chefi la cuțite sezonul 10 și ce și-a pus în minte.

„Să câștig e un lucru mare. Nu știu dacă voi ajunge până acolo, dar vreau să încerc. Eu zic că încercarea moarte n-are, zece e numărul norocos și eu sunt născută pe 10. Mă gândesc că e număr norocos, aici trebuie să fiu eu”, a mărturisit ea, cu zâmbetul pe buze.

Finala „Chefi la cuțite” se va difuza pe 1 decembrie

Finala „Chefi la cuțite” 2022 are loc joi, 1 decembrie, și este prezentată de Gina Pistol. Mai sunt doar câteva trepte de urcat până la cel mai râvnit trofeu „Chefi la cuțite” și premiul de 30.000 de euro. Cei mai buni bucătari ai sezonului 10 „Chefi la cuțite”, concurenți care au făcut și cel mai bine față tensiunii din platou și provocărilor de a găti contra cronometru, vor trece prin cele mai tensionate probe. Rămâne de văzut cine va câștiga marele premiu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel