Cine e femeia de care a DIVORȚAT Cornel Ilie. Și-a PĂRĂSIT logodnicul pentru EL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Cornel Ilie a făcut anunțul care a zguduit showbizul românesc. Cine este femeia de care a dovorțat.

După mai mult de 5 ani de căsnicie, Cornel Ilie și partenera sa, Eliza Suditu, alături de care are doi copii, un băiețel și o fetiță, au decis să-și spună adio. 

De-a lungul anilor de relație cei doi și-au ținut viața privată departe de ochii curioșilor, lăsând problemele dintre ei doar în familie, însă acum au decis că e mai bine să meargă pe drumuri separate, dar pe cale amiabilă, fără certuri, fără scandal. De aceea, anunțul despărțirii a fost făcut într-un mod neobișnuit pentru o persoană publică, explicând că nu vor mai vorbi pe marginea subiectului. 

Cine e Eliza Suditu

De-a lungul timpului, solistul de la Vunk a fost cunscut drept un adevărat „Don Juan”, care nu se încumeta în relații de lungă durată, ci mai degrabă doar unele pasagere, toate astea până când a cunoscut-o pe Eliza, în anul 2013, însă situația dintre ei a fost complicată încă de la început.

Pe atunci, Eliza era logodită cu un alt bărbat, un afacerist prosper din Bucuresti, și se pregatea de nuntă. Într-un final însă, aceasta a ales sa ramană cu artistul și și-a părăsit logodnicul de atunci pentru a oferi o șansă relației cu Cornel Ilie. 

Mai apoi, în anul 2015, la doar doi ani după ce s-au cunoscut, Cornel și Eliza pășeau în fața altarului și au reușit să-și clădească o familie frumoasă, având doi copii, pe Zara și pe Cezar și și-au construit și un cămin impresionant, citează click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel