Cine a câștigat iUmor. SURPRIZĂ de proporții la Antena 1. Râzi cu LACRIMI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / iUmor
Foto: Facebook / iUmor
iUmor și-a ales câștigătorul în această seară. Vezi cine a câștigat.

Show-ul iUmor a ajuns la final. Concurenții s-au luptat în glume pentru a câștiga cât mai multe voturi din partea telespectatorilor.

Chiar dacă finala iUmor este înregistrată, votul telespectatorilor s-a făcut ”live”. Dacă în audiții concurenții aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația iUmor, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

În marea finală, juriul va vota cu LIKE sau DISLIKE prestațiile celor 13 concurenți. Astfel, doar cei care obțin 3 x LIKE de la cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor putea intra la votul publicului. În caz contrar, cei care nu obțin trei voturi pozitive, vor fi eliminați din concurs.

Ei sunt finaliștii iUmor 

Cei 13 care au ajuns în marea finală iUmor 2020 sunt Ela Voineag și Fachirul din Periș (cei doi concurenți care au fost votați cu 3 x LIKE de către jurați în cele două ediții de semifinală), precum şi Giorgiana Lupu, Gabriela Porumbacu, Petre Dănuț Irinel, Alin Georgescu, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Mihai Tasci, Ștefan Nistor, Andrei Ungureanu, Iasmina Negrea și Biba Struja (care au fost votați de public, după fiecare ediție de audiții).

Cine a câștigat iUmor 2020

Câștigătorul iUmor, ediția 2020, este Andrei Ungureanu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de iUmor Romania (@iumor.romania)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel