Cîmpeanu: Sunt 60.000 de angajați care doresc să se vaccineze în următoarea săptămână
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, luni, că peste 60.000 de angajați din învățământ și-au exprimat dorința de se vaccina în următoarea săptămână.

„Cel mai probabil, se va anunța (n.r. luni după-amiază) decizia de organizare a centrelor prioritare pentru vaccinarea personalului din învățământ. Există o situație cu 60.000 de persoane, angajați din învățământ, care doresc să se vaccineze în următoarea săptămână, și sunt convins că încă din această săptămână se va putea organiza la nivelul fiecărui județ un centru de vaccinare cu echipe mobile. La nivelul zilei de ieri, aveam 42.000 de angajați din sistemul de învățământ deja vaccinați, din care exact jumătate vaccinați și cu rapel”, a declarat, luni, Sorin Cîmpeanu.

Acesta a spus că alți 8.000 de angajați din instituțiile de învățământ superior medical au fost imunizați, în etapa care a cuprins cadrele medicale.

„Vom ajunge la 110.000, cel mai probabil, din cei 200.000 de angajați din învățământ care și-au declarat disponibilitatea de vaccinare”, a mai spus ministrul Educației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel