Cifre COVID. SCANDAL MONSTRU la Antena 3. Dumitrescu, replică-fulger. A intervenit și Coarnă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Invitați „Subiectiv”, emisiune prezentată de Răzvan Dumitrescu
Invitați „Subiectiv”, emisiune prezentată de Răzvan Dumitrescu
Ligia Popescu (PNL) a avut un schimb de replici cu Răzvan Dumitrescu, vineri seară, la Antena 3. La un moment dat, a intervenit și Dumitru Coarnă, prezent în platou.

„Din analiza domnului Jurma, se arată că s-au coafat cifrele. Așa arată analiza lui. Aveți încredere în datele oficiale?”, a întrebat, vineri seară, Răzvan Dumitrescu în cadrul emisiunii „Subiectiv”.

„Sistemul de raportare a fost stabilit tot de specialiști. Eu îmi doresc să cred că este un sistem corect. (...) E clar că, în momentul în care vom ajunge la Guvern, trebuie să ne uităm cu atenție la aceste cifre. E important ca românii să fie în siguranță”, a zis Cristina Prună (USR).

Ligia Popescu (PNL) a spus ulterior: „Eu aș vrea să încep prin a spune din nou un lucru pe care l-am susținut în toată această perioadă, anume: recomandarea ca toți telespectatorii dumneavoastră și ai noștri să se bazeze întotdeauna, în evaluarea situației existente, pe cifre oficiale.”

„Exact pe cifre oficiale a fost făcută analiza domnului Jurma. Ne sugerați să înghițim cu ochii închiși tot ce vine, fără să vedem dacă doi cu doi fac patru?”, a zis Răzvan Dumitrescu.

„Eu sunt prin telefon și îmi e foarte greu să contracarez pe cineva care vorbește peste mine”, a spus Ligia Popescu. 

„Nu. Pe cineva care vă întreabă”, a zis Răzvan Dumitrescu.

Replicile au continuat

„Deci, eu am încredere în cifrele oficiale. Sunt singurul reper valid prin care noi putem să ne dăm seama de dinamica acestei pandemii. Și aș vrea să contracarez anumite idei. Aceste idei pe care domnul Jurma...”, a spus Ligia Popescu, moment în care a intervenit Răzvan Dumitrescu: „Nu vă supărați, ce meserie aveți dumneavoastră și ce meserie are domnul Jurma? Dânsul este medic specialist, cercetător, matematician. Dumneavoastră ce sunteți ca să-l contraziceți?”

„Eu sunt avocat și sunt membru al PNL. Am urmărit de la început evoluția acestor raportări”, a zis Ligia Popescu. 

Ulterior, a intervenit și Dumitru Coarnă, prezent în platoul Antena 3: „Dar de ce o deranjează și o altă analiză?! Nu înțeleg. (...) Ba vă deranjează!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel