Christina Hendricks ("Mad Men") s-a despărţit de soţul ei, Geoffrey Arend
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Vedeta din "Mad Men" Christina Hendricks a anunţat că s-a despărţit de soţul ei, actorul Geoffrey Arend, punând capăt unui mariaj de 10 ani, informează Press Association.

Actriţa americancă, care a interpretat-o pe Joan Holloway în apreciatul serial TV, şi-a anunţat despărţirea de Arend, printre o declaraţie comună postată pe Instagram.

"În urmă cu doisprezece ani ne-am îndrăgostit şi am devenit parteneri. Ne-am alăturat unor familii uimitoare, am râs de nenumărate ori, ne-am făcut prieteni minunaţi şi am fost binecuvântaţi cu oportunităţi incredibile. Astăzi facem următorul pas împreună, dar pe căi separate. Vom fi întotdeauna recunoscători pentru dragostea pe care am împărtăşit-o şi vom fi alături în creşterea celor doi câini ai noştri", au scris actorii.

Hendricks, 44 de ani, şi Arend, de 41 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2009, după ce au fost prezentaţi unul altuia de către colegul Christinei din "Mad Men",Vincent Kartheiser.

Actriţa, cunoscută şi pentru rolurile "Crooked House" şi "Toy Story 4", a devenit celebră la nivel mondial după rolul din "Mad Men", a cărei acţiune se petrece în anii '60 la o firmă de publicitate fictivă de pe Madison Avenue.

În 2010, un sondaj în rândul cititoarelor revistei Esquire o indica pe Hendricks drept "cea mai sexy femeie din lume".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel