Christian Ciocan, infectat cu coronavirus? Reacţie EXCLUSIVĂ pentru DC NEWS. "Diagnosticele medicale sunt SECRETE"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Comisarul şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Federaţiei Sindicatelor Democratice din Poliţia Română, a anunţat în exclusivitate pentru DC NEWS dacă are COVID-19.

"Am fost întrebat azi de mai multe persoane din presă dacă eu, comisarul şef Christian Ciocan, am fost lovit de coronavirus. S-au lămurit cu toţii că nu. Am întrebat de unde vine această informaţie, având în vedere că diagnosticele medicale sunt secrete, sau aşa ar trebui să fie. Mi s-a spus că aşa umblă vorba prin târg. Anunţ acum că nu am avut niciodată treabă cu coronavirusul. La ultimul test efectuat nu s-au descoperit nici măcar anticorpi în organismul meu. Nu am COVID-19, nu vreau să am COVID-19 şi fac tot ce ţine de mine să  nu am. Respect toate legile acestei ţări ca să nu am COVID-19. Am văzut că este o modă printre persoanele publice să declare că au COVID-19. Ei bine, eu am o opinie diferită", a declarat Christian Ciocan în exclusivitate pentru DC NEWS. 

În fapt, comisarul şef a fost confundat cu un pugilist cu un nume aproape identic. Cristian Ciocan (cunoscut peste hotare drept Christian Hammer), din Galaţi, a fost infectat cu coronavirus. 

"Am fost împreună cu Ciocan să ne facem testul Covid, la Spitalul de Copii. Am ieşit amândoi pozitivi şi am intrat în carantină două săptămâni la domiciliu, sâmbătă urmând să avem voie să ieşim din casă. În aceste condiţii, nu am mai putut pleca în Germania pentru sparring. Aşa că nu se mai pune problema ca elevul meu să susţină meciul cu britanicul David Allan ("Rechinul Alb" - n.n.), iar promotorul turc Erol Ceylan urmează să caute alte oportunităţi şi să găsească un alt adversar pentru Ciocan", a declarat Felix Păun, antrenorul pugilistului Ciocan, pentru cotidianul Viaţa Liberă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel