Chirieac, după ce a murit Prințul Philip: Regina probabil va preda sceptrul Prințului Charles, ambasador al țării noastre
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit la cald despre moartea Ducelui de Edinburgh, Prințul Philip.

”Casa Regală Britanică nu cred că va dori tam-tam pe marginea funeraliilor. Nu este vorba despre căsătoria celor doi fii ai Reginei. Din punct de vedere politic, Marea Britanie nu va fi afectată. Din punct de vedere sentimental, britanicii vor resimți această pierdere. Prințul a avut o viață extraordinară, prinț consort, este cunoscut, recunoscut, urmărit pas cu pas de presa tabloidă din Marea Britanie, de biografi. Probabil că lucrul acesta va accelera tranziția de putere și la vârful Coroanei, Regina probabil că va preda sceptrul Prințului Charles, acest cunoscător și ambasador extraordinar al țării noastre.

Și Prințul Charles are o vârstă înaintată în acest moment, dar Regina a avut o domnie lungă, fel și căsătoria. Acest lucru a contribuit într-o manieră excepțională la stabilitatea Regatului britanic care a înfruntat și războaie, crize mondiale, intervenții în Insulele Falkland până în Afghanistan, le-a trecut pe toate cu bine, ultima încercare mare a Regatului fiind ieșirea din Uniunea Europeană”, a transmis Bogdan Chirieac, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel