Data actualizării:
Data publicării:

Chirieac: Nu cred informația că Armand a făcut o vizită nocturnă la Ambasada SUA din București. Am putea avea de-a face cu un fake news

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Clotilde Armand / foto Caramiciu George
Clotilde Armand / foto Caramiciu George
Unele site-uri au publicat „informația” că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ar fi făcut o vizită nocturnă la Ambasada SUA din București, în plin scandal legat de numărarea voturilor.

Conform surselor citate, Clotilde Armand ar fi denunțat o fraudare a alegerilor în Sectorul 1.

Bogdan Chirieac a spus că el este de părere că avem de-a face cu un fake news. DC News a cerut un punct de vedere de la Ambasada SUA la București. Când vom primi răspuns, vom publica.

Analistul politic consideră că ar putea fi o dezinformare menită să compromită activitatea Ambasadei SUA la București, lucru total nepotrivit, ținând cont că instituția este un partener de încredere pentru România.

„Stați să avem o confirmare oficială din partea Ambasadei SUA că așa s-au întâmplat lucrurile. Se spune că Armand s-ar fi dus acolo în miez de noapte... Adică Ambasada Americană s-a deschis pentru Clotilde Armand? Să nu fie o dezinformare menită să compromită activitatea ambasadei Americane la București. Mie mi se pare foarte ciudat. Să meargă la Ambasadă și să plângă acolo, în miez de noapte, cum că a pierdut alegerile...

Ambasada SUA la București trebuie să iasă cu un comunicat și să spună dacă avem de-a face cu o dezinformare. Eu cred că vorbim despre un fake news uriaș. Ambasada SUA la București are un rol foarte important în România și este foarte bine că e așa. Clotilde Armand la Ambasada SUA la București... mi se pare o informație foarte puțin credibilă”, a zis Bogdan Chirieac la Realitatea Plus.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, candidat din partea Alianţei Dreapta Unită pentru un nou mandat, a anunţat marţi dimineaţa că a depus cerere de renumărare a voturilor şi a sesizat autorităţile privind tentativele de fraudă de la mai multe secţii de votare.

Potrivit primarului în funcţie, s-au numărat oficial până marţi doar 40 de secţii din totalul de 166, iar diferenţa de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte mică.

„Vă reamintesc pentru toţi cei care aţi auzit declaraţii publice ale mai multor politicieni să nu mergeţi după fentă, fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secţii din totalul de 166. Diferenţa de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică şi de aceea s-au grăbit unii din PNL şi PSD să arunce public cu mesaje false că au câştigat", a scris Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel