Chirieac, despre Iohannis: S-a rupt "lanţul de iubire". Şi-a mai făcut un DUŞMAN în campanie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bogdan Chirieac a vorbit la Antena 3 despre scandalul iscat între Biserica Ortodoxă şi Klaus Iohannis, în urma declaraţiei preşedintelui referitoare la referendumul pentru definirea căsătoriei în Constituţie. 

"Domnul preşedinte Iohannis şi-a mai făcut rost de un "susţinător" pentru campania electorală la prezidenţiale. Din momentul ăsta, s-a rupt micul lanţ de iubire dintre Biserica Ortodoxă majoritară şi domnul Klaus Iohannis. 

De îndată ce a fost ales domnul preşedinte Klaus Iohannis, ţineţi minte că Patriarhia Română a fost prima care a dat un comunicat în favoarea domniei sale. În momentul acesta, de pildă oameni ca noi nu ţinem neapărat de acest tip de referendum. Eu m-am prezentat la urne şi am votat împotrivă. Dar Biserica ţine foarte mult şi a fost o înfrângere nemeritată pentru Biserica Ortodoxă. În momentul acesta, domnul Iohannis şi-a făcut în mod gratuit rost de un duşman în campania electorală la prezidenţiale", a spus Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Klaus Iohannis a declarat marți, la dezbaterea "Preşedinte sau cetăţean/ om politic şi societate civilă", că la referendumul pentru definirea căsătoriei în Constituție ca uniune dintre un bărbat și o femeie, românii le-au dat „o lecție imensă" celor care au promovat „un mesaj intolerant".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel