Urmărește emisiunea live
Chirieac, CONCLUZIE DURĂ: România a organizat cel mai contestat scrutin de alegeri locale din Europa, în acest moment!
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 03 oct 2020, 12:36
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat anunţul făcut de către Gabriela Firea, cea care a declarat că va merge în instanţă pentru a demonstra fraudele pe care le acuză la alegerile locale în Bucureşti

Bogdan Chirieac a declarat că sunt şanse minime ca Gabriela Firea să aibă câştig de cauză în încercarea de a demonstra, în justiţie, neregulile, explicând şi de ce. 

"Dacă la Sectorul 1 nu s-a întreprins absolut nimic, cu atât mai mult la Capitală, unde zona de fraudare a alegerilor a fost mai difuză. Doamna Firea nu mă îndoiesc că are şi dovezi dacă se duce în justiţie, dar asta nu înseamnă că justiţia se va apleca asupra acestei probleme. Şi când spun asta am un argument, zic eu, puternic: modalitatea extrem de rapidă şi simplă de a rezolva suspiciunile de fraudă la Sectorul 1 era renumărarea voturilor. Ei bine, nici asta nu au acceptat", a declarat Bogdan Chirieac, într-o intervenţie telefonică la România TV.

"Vă daţi seama, nici în această situaţie de fraudă evidentă nu au acceptat renumărarea. Deci încă se temeau că nu s-au falsificat suficiente voturi. Asta s-a întâmplat. Nici în această situaţie nu au acceptat renumărarea voturilor. De ce oare, ca să nu se renumere la nivelul capitalei, dar şi în alte zone din ţară? Aveţi un caz la Mangalia, unde au arestat şeful de campanie al unui candidat, după care i-au dat drumul. Deci au fost multe lucruri neînregulă, dar dovezile de la Sectorul 1 sunt zdrobitoare.

Mă rog, putem spune că, din nefericire, România a organizat cel mai contestat scrutin de alegeri locale în Europa, în acest moment", a subliniat analistul politic Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?