”Chefi la cuțite”. Sorin Bontea, extrem de supărat după ce a aflat că a pierdut un concurent
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 15 noi 2022, 09:13
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Sorin Bontea
Sursa foto: Facebook Sorin Bontea
Un alt concurent din echipa lui Sorin Bontea a fost eliminat în cadrul competiției culinare „Chefi la cuțite”.

La finalul unui duel ce a adus multe emoții pentru concurenții din echipa de aur roz și cea de aur alb, Gina Pistol s-a întâlnit cu chefii și cu concurenții pentru a dezvălui ce concurent a fost eliminat în ediția 32 a emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ziua a început în forță pentru concurenți. Al 12-lea battle i-a pus în ipostaza de a pregăti rețete cât mai savuroase pentru invitații speciali ai acestei ediții: pasionații de mașini Trabant. Cătălin Scărlătescu a ales pentru echipa sa culorile roșu, portocaliu și verde și se pare că alegerea a fost una cât se poate de inspirată, căci acest lucru i-a adus victoria. Fericit, acesta s-a bucurat din plin de faptul că nu el a fost cel care a avut un concurent eliminat.

Apoi, echipele de aur roz și aur alb au intrat la un duel pe cinste, unde Gina Pistol i-a pus pe toți să facă pairing cu un anumit timp de vin, primit de fiecare concurent în urma unei trageri de bilețel. Dorința de a nu deveni concurentul eliminat i-a făcut pe mulți să aleagă rețete cât mai complexe și gustoase.

La finalul celor 60 de minute alocate gătitului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatele și au acordat note, decizând astfel ce concurent a fost eliminat. Au fost și farfurii bune și chiar complexe, unde amestecul de arome și ingrediente au surprins din plin papilele gustative ale juraților. Au fost însă și farfurii ceva mai slabe, care au stârnit discuții aprinse între jurați.

La final, Gina Pistol și-a făcut apariția în platou și, rând pe rând, a anunțat ce punctaj a obținut fiecare concurent în parte. Nu mică a fost surpriza tuturor atunci când s-a aflat ce concurent a fost eliminat.

La final, în platou au rămas trei concurenți: Brigitta, Andrei Mihalcea și Florin, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu.

„Este vorba despre două farfurii de nouă puncte și una de opt puncte”, a fost vestea dată de Gina Pistol.

De data aceasta, duelul bazat pe pairing l-a „faultat” puternic pe Andrei Mihalcea, concurentul reușind să ia doar 8 puncte.

Sorin Bontea a fost extrem de supărat atunci când a realizat că el pierdut un concurent.

„Sunt foarte mândru că am reușit să ajung până în battle-ul 12, eu care credeam că nu trec nici de bootcamp”, a zis concurentul, atunci când a aflat că este eliminat.

Citește și...

Noi actori se alătură distribuției serialului Lia, o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem

Noi nume se alătură distribuţiei celui mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Lia. Elena Mogîldea, Roxana Văduva, Bogdan Talaşman şi Mihai Mitiţescu sunt Toni, Moni, Tică şi Rică sau pata de culoare în serialul de la Antena 1. 

Toni (Elena Mogîldea) şi Moni (Roxana Văduva) sunt cele două secretare de la firma lui Petru Vornicu (Ştefan Floroaica). Femei frumoase şi conştiente de calităţile lor, Toni şi Moni ştiu tot ce mişcă în firmă şi totodată sunt persoanele care fac ca veştile să circule repede. 

“Este o adevărată bucurie si sunt foarte recunoscătoare să mă întorc pe platoul de filmare, și nu orice platou, ci unul pentru curse de mașini, unde avem parte de multă adrenalina și distracție. Personajul pe care il interpretez este Antonia, sau cum îi spun prietenii – Toni, secretară în firma VorGroup. O persoană inteligentă, echilibrată și prietenoasă cu toată lumea, devotată muncii sale, echipei și firmei unde lucrează, Toni e mereu pe fază, mai ales că Petru Vornicu poate să fie uneori un şef foarte dificil. Dacă în plan profesional îi merge bine, nu pot spune acelaşi lucru şi despre viaţa ei personală. E singură şi suferă din cauza faptului că nu şi-a găsit marea iubire, unica distracţie din viaţa ei fiind “clubul de bârfă” pe care-l are cu ceilalţi angajaţi din firmă. Sunt fericită să reîntâlnesc colegi vechi, să-i cunosc pe cei noi și abia aștept să vad cum evoluează personajul meu și unde o duce povestea serialului!”, a declarat Elena Mogîldea. 

Alături de Toni va fi mereu Moni, interpretată de Roxana Văduva: “Îmi place mult personajul meu, o tipă fermă, mereu surprinzătoare şi înzestrată cu o doză de ironie aparte. Moni e mereu pusă la curent cu intrigile din companie și cred că ea și colegii ei din firmă, dau culoare serialului. Îmi doream din facultate să fac parte din distribuția unui proiect semnat Ruxandra Ion și mă bucur că am șansa să lucrez cu așa echipă minunată. O sa va placă, vă promit!”, a mărturisit Roxana Văduva. 

În strânsă legătură cu cele două secretare de la companie vor fi şi Tică (Bogdan Talaşman) şi Rică (Mihai Mitiţescu), cei doi mecanici din atelier. Tică este un personaj care se vrea şi se crede mereu superior poziţiei lui, încearcă să fie cât mai la modă şi este mereu cu ochii după femei. Deşi a copilărit în acelaşi cartier cu şefii lui, Petru (Ştefan Floroaica) şi Pavel (Alexandru Ion), el nu a făcut şcoală, ajungând doar până la statutul de mecanic. În avântul lui de a urca în grabă cât mai multe trepte pe scara socială, Tică ajunge să facă gafă după gafă, atrâgând asupra lui tot felul de glume. 

“Tică este mâna dreaptă, mecanicul de încredere al lui Petru, cel care îl însoțeşte pe acesta în visul şi “nebunia” mașinilor de curse. Personajul meu este acel om pasionat de meseria lui, acel om pe care îl prinde noaptea “la boxe”, acel “veșnic” îndrăgostit de mașinile de curse si de frumoasa Moni, secretara de la firmă. Sunt foarte bucuros şi onorat să fac parte din acest nou proiect şi îmi doresc foarte mult să fiţi alaturi de noi şi de povestea noastra!”, a declarat Bogdan Talaşman, în vreme ce partenerul său, Mihai Mitiţescu a dezvăluit despre personajul lui, Rică: “Ricardo, sau Rică, îmi solicită toate resursele și mijloacele comice pe care le-am lucrat și le-am dobândit de-a lungul timpului. Este un tip extrovertit, pasionat de ceea ce face, corect în raport cu ceilalți oameni cu care intră în contact. Nu în ultimul rand, Rică este un tip tehnic, dat fiind faptul ca este un mecanic foarte bun, lucru pe care nu îl pot spune neapărat despre mine. Până acum nu am avut deloc parte de conjuncturi unde să îmi pot dezvolta și această latură, dar poate ca Rică ma va face sa prind drag și de acest domeniu. Cine știe? Nu strică niciodată să ai abilități extra! Sunt recunoscător că am ocazia de a lucra cu niște oameni extraordinari și în același timp, sunt foarte fericit pentru că mi s-a oferit șansa să particip la realizarea acestui proiect minunat!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?