Chefi la cuțite, marea finală. Câștigătorul marelui premiu de 30.000 de euro
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi sunt la ultima bătălie culinară a sezonului 10 Chefi la cuțite pentru marele premiu de 30.000 de euro.

FLORICA BOBOI A CÂȘTIGAT SEZONL ZECE "CHEFI LA CUȚITE

UPDATE: Oxi (Roxana Crudu) a apelat la un gest la care nimeni nu se aștepta în Finala Chefi la cuțite 2022. Raluca Todea, finalista din echipa lui chef Florin Dumitrescu, a "explodat" atunci când a văzut ce a făcut colega ei.

Raluca Todea a gustat din sosul Roxanei Crudu care nu a fost pe gustul său, motiv pentru care și-a exprimat părerea sinceră. Aceasta a sfătuit-o pe colega ei să pună unt la final în sos, lucru pe care nu l-a făcut. Tensiunea dintre cele două concurente a crescut pe parcursul probei. Oxi s-a supărat atât de tare încât a aruncat cu untul către Florin Dragomir.

"Fără niciun fel de deranj o spun că Oxi astăzi a vrut să o saboteze pe Raluca. Invidie, ură!”, a declarat Dan Manciu cu privire la gesturile Roxanei Crudu.

UPDATE: Banda a mers și a trimis starterul la degustare. Florica Boboi a gătit alături de echipa ei un sanjak cu creveți, homar și sos aioli. Raluca Todea a realizat un champignon brune cu hribi sote și piure de trufă, în timp ce Adrian Stroe a făcut o rețetă de tiradito.

UPDATE: Adrian a făcut o confesiune neașteptată în finala Chefi la cuțite

UPDATE: Startul Ginei Pistol la probă a generat o agitație mare în cămară. 

"Sunteți finaliștii sezonului 10. Toți gătiți în Finala sezonului 10 Chefi la cuțite. Aveți de făcut 14 farfurii. Pentru starter aveți 90 de minute. La exact 60 de minute după ce ați scos starter-ul, trebuie să scoateți main course-ul, iar după alte 60 de minute desertul.”, a anunțat prezentatoarea TV.

UPDATE: Prima concurentă pe care Adrian Stroe a luat-o în echipa lui a fost Mădălina Crețan, soția lui NOSFE. Alegerea finalistului a luat-o prin surprindere pe concurentă. Aceasta și-a stăpânit cu greu bucuria.

Florica Boboi l-a ales pe Gabriel Drăgușanu în echipa ei din Finala sezonului 10 Chefi la cuțite, în timp ce Raluca Todea a decis să-i ceară ajutorul Ștefaniei Pop.

Cel de-al doilea concurent care intră în echipa lui Adrian Stroe este Andrei Mihalcea. Finalista lui chef Sorin Bontea a hotărât să o cheme pe Carmen Cojocar pentru a o ajuta pe partea de desert în etapa finală a show-ului culinar.

_______________________________

După un parcurs plin de obstacole dificile, Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi dau cea din urmă bătălie culinară a sezonului 10 Chefi la cuțite pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Ei sunt concurenții care au rămas în cursă după o semifinală solicitantă: au trecut prin trei probe grele. Pentru cel dintâi test, au evocat în farfurii gustul copilăriei, fiind jurizați de persoane apropiate, aceleași care ulterior li s-au alăturat pentru a doua probă, la care au creat câte un preparat de lux. La cel din urmă test al semifinalei, Gina Pistol le-a cerut să pregătească câte un ”signature dish” – câte o farfurie care să poarte autograful culinar al fiecărui concurent, proba fiind jurizată de cei trei Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. După totalul punctajelor obținute, primele trei locuri ale clasamentului au primit undă verde pentru finală. Iar de această dată, toți cei trei Chefi s-au bucurat din plin, având fiecare câte un reprezentant în bătălia culinară decisivă din această seară. Chef Scărlătescu intră în lupta pentru trofeu cu deținătorul cuțitului de aur, Adrian Stroe, în vreme ce Chef Dumitrescu este reprezentat de Raluca Todea, iar Chef Bontea pariază pe Florica Boboi.

Urmează un final de cursă încărcat de momente tensionate. Vorbim despre cea din urmă întrecere… la cuțite și mai ascuțite!

Ce strategie va avea fiecare finalist și cum își va crea meniul à la carte pe care trebuie să-l pregătească telespectatorii vor descoperi în marea finală din această seară. Adrian Stroe, Florica Boboi și Raluca Todea au cea mai grea misiune: aceea de a alege cu cine vor găti dintre concurenții care au părăsit competiția. În cine își vor pune toată încrederea? De partea cealaltă, concurenții aleși trebuie să lase orgoliile deoparte și să dea dovadă cu adevărat de spirit de echipă. Aceasta este provocarea lor supremă și nu este deloc una ușoară.

Rămâneți alături de noi pentru a afla MARELE CÂȘTIGĂTOR!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel