Chefi la cuțite - 30 noiembrie 2020. Concurentul ELIMINAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Chefi la cuțite
Chefi la cuțite
Emisiunea de gătit a săptămânii a început cu o mare provocare pentru cei trei chefi și echipele lor. 

UPDATE: Concurentul eliminat este Vincent Lointier, din echipa lui chef Florin Dumitrescu. El este un bucătar celebru în Cluj. Are nu doar un restaurant, dar și o școală de bucătari. 

UPDATE: Răsturnare de situație la Chefi la Cuțite. După ce intraseră 3 farfurii pentru echipa lui Sorin Bontea, 1 pentru echipa lui Florin Dumitrescu și zero pentru echipa lui Cătălin Scărlătescu, a intrat o farfurie pentru echipa ”pătrățelelor” a lui chef Scărlătescu, urmată de alte șase. Astfel, proba între echipe a fost câștigată de echipa lui chef Scărlătescu, iar celelalte două echipe intră la duel. Fiecare concurent va da o temă unui concurent din cealaltă echipă. 

UPDATE: ”Este prima dată în 8 sezoane când se întâmpla așa ceva”, ”Mi-a înghețat inima” au spus concurenții când au văzut-o pe Gina înainte de intrarea farfuriilor. Adda a intrat cu un tort pentru soțul ei, Cătălin, cântându-i ”La mulți ani!”. ”Vă mulțumesc din inimă, mi-ați făcut una dintre cele mai frumoase zile de naștere din viața mea” a spus Cătălin. 

Tema de astăzi la ”Chefi la cuțite” a fost paste. Produsele au fost făcute în bucătăria celor trei echipe, iar juriul a fost format din barista. 

”Pasta mea a fost perfect gătită” a spus chef Scărlătescu. ”Pastele pe care le-au făcut ai mei- foarte gustoase. O să râdeți, am șanse să câștig” a spus și chef Bontea care recunoaște că ar mai fi trebuit gătite aprox. 30 de secunde. 

Urmează votul celor care degustă! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel